Mentre em podreixo

Un relat de: Bonhomia

Podrit aparador de la ciutat, vull estar lluny de tu. El rodal contaminat, però, em duu altra vegada cap a dintre. Així, em torno boig. I retorno a la pàl.lida tortura de la soledat. Sóc sang contaminada, una rata en zel profund i moribund. Em menjo el planeta a mossegades. I el planeta em dóna cops de pal de fusta a la meva esquena, adolorida i sagnant. Sóc un àngel mort, el dimoni del no res, vivint en contenidors, anhelant una mort no-completa, o sigui la desaparició de mi mateix per aparèixer al bosc de pedra, on els ocells la mosseguin i em deixin en pau i deixin de cantar les cantarelles matinals, patètiques a l'ombra d'un sol que em crema el cor, com la morta lluna impregnant-me de merda amb violència, quan el vel fosc m'espia per aniquilar-me a mi i als meus sentiments, que no afloriran mai doncs el món ja se m'ha empassat.
Disparo semen per matar l'estona. Em couen els ous. Depressió maníaca. Insolvència social. Els teus pits al cel i jo encantat, mirant-m'ho des de baix i rient esmaperdut. Ara veig el teu cony, que plou flux i m'hi banyo, i m'ho empasso tot. Ara alço el dit i per art de la meva màgia et frego el clítoris amb moviments de mil quilòmetres per hora. Quina textura!

Comentaris

  • La ruïna dels sex-shops![Ofensiu]
    - | 27-04-2009 | Valoració: 10

    I segur que es pensaven que la baixada de vendes de vibradors era deguda a la crisi… jojojo!

    No, ara en serio... Vaja relat, Sergi. És tan dur i tan trist, que gairebé fa mal...
    "...d'un sol que em crema el cor", "…aniquilar-me a mi i als meus sentiments"…uuufff!! No sé que dir-te…


    Petonets


l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515036 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.