M'enganya

Un relat de: Otgerbarcel

Feia temps que ho pressentia. Les seves evasives, els canvis sobtats. Sabia que treballar fins tard els dissabtes no afavoriria la nostra relació. Però jo mai no ho hagués fet. Em negava a creure que el seu comportament fos
sospitós. Fins que el neguit es féu insuportable. Se'm queia l'ànima als peus però ho vaig haver de fer. No podia ser que cada setmana anés a veure la seva mare. Si abans era jo qui l'hi arrossegava. Mai no em perdonaria
haver desconfiat, ...però el nebot m'ho havia confirmat. A la residència feia temps que no hi anava. Segurament ho sabria tothom i jo ja seria la riota del veïnat. Les contínues visites al banc d'amagat ...si encara no ho hagués negat.

A desgrat de poder perdre feina i muller per sempre més, finalment em decidí. L'havia de seguir.

Déu!, és clar que no va a la residència, ...però al barri vell? És prop del port i està ple d'antres!

Finalment entra en un local, jo no goso, de moment. Em costa força però faig el cor fort per saber la veritat. Procuro d'amagar-me entre la multitud, que no em reconeguin. I allà es troba ella, al bell mig. Tota seductora. La veig radiant, alegre, ufanosa. Se sent el centre d'atenció. N'és la reina. No és per a menys, tothom la coneix, tothom se li apropa, tothom li fa la gara-gara.

Se la veu feliç, ...¿i com no n'ha d'estar, de cofoia?, acaba de cantar "Bingo".

Comentaris

  • Hoola![Ofensiu]
    angie | 27-06-2007

    Veig que t'apuntes a la trobada relataire... ole tu!.
    Sobre el relat et diré que la idea és bona, el gir final bo, li manca una mica més de detalls per acabar d'enredar-nos als lectors i potser l'inici és massa típic, però vaja, és el teu primer relat i no està gens malament.
    Et convido a participar del repte, un petit concurs que ja dura 250 edicions i que consta d'escriure un relat curt (més o menys com aquest teu) sobre un tema i unes paraules clau. S'hi aprén força i surten petites joies. Ara mateix la jutgessa del proper en sóc jo i tracta sobre el Tema de l'Estiu. Anima't, encara que ja veig que ets prou animat...

    Benvingut a aquesta gran família!

    angie

  • Continua[Ofensiu]
    mimí | 27-06-2007 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt, ho veus com no és tan difícil, jo vec que tens facilitat amb les paraules, dedica-t'hi de mica en mica i trobaràs el plaer no només de llegir sinó de compartir.

    La teva biografia está molt ben expresada, jo hauria de millorar la meva. Que no dic gaire res i poc interessant.

    Endavant, espero que vinguis al sopar de relataires que hi falta gent.
    Centaure

  • Benvingut![Ofensiu]
    ATZAVARA | 27-06-2007

    et donc la benvinguda a RC.
    m'agradat el final del relat.
    atzavara!

  • Benvingut a Relats![Ofensiu]
    Ligeia | 26-06-2007

    Has començat amb un clàssic: els enganys de parella. Però has sabut trobar un final força original i inesperat.
    Hi ha coses que es podrien millorar (tampoc sóc qui per criticar res), però són coses que s'aprenen amb la pràctica.
    Felicitats pel teu primer relat a la web i encantada de llegir-te!

l´Autor

Otgerbarcel

2 Relats

4 Comentaris

1869 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Com deia quan vaig entrar, suposava que la meva "opera prima" seria la darrera ...o no ...mai no es pot dir. Efectivament, n'hagué una 2ª. a tall de comiat.

Com ja tinc prou feina amb altres temes, país, matemàtiques, escacs, no crec que entri gaire més, anava a dir mai més però com no es pot dir que aquest mossèn no és el meu pare, mai no es pot dir.

Això sí, qualsevol comentari o suggeriment envers algun dels temes esmentats sempre rebrà la meva atenció a ...ara que ja hi ha confiança us puc donar el correu 'particular', com no podia ser d'altra forma, jcmcat@gmail.com :-)

A fruir que són 4 dies. Salut!!*!!

Últims relats de l'autor