Mel i diamants

Un relat de: terecita

Obre els ulls... obre'ls... shhhh, lentament... no hi ha presses. Ulls de color mel, mel i estrelles que brillen tota l'eternitat. Et miro.. t'observo.. obre els ulls, lentament, que vull veure com desperten, encara adormits, encara sense tot el seu esplendor. M'enlluernes... no te n'adones, però em torno tonta, de tanta veritat que amagues, i jo aquí, sense res més que la realitat. Mira'm, que et vull veure i vull que em vegis. Em veus? Veus tot el que sóc? Jo a tu et veig. Et veig i t'admiro, i et necessito.
Ulls mel, dolços i brillants, és on hi amagues tot el que mai m'has dit, totes les coses que encara busco, desxifrant els teus gestos i la teva cara: el teu ser. Tinc tant per conèixer, i tant per saber. Ets tu, sóc jo, som tots dos. Som això, i ningú ens ho pot treure... Et descobriré tot, pas per pas, lentament, i seràs meu, encara que no en siguis conscient. Perquè una vegada et conegui ja res em podràs amagar. Seràs meu, encara que mai faci servir el meu dret sobre tu. Sóc teva? Digues-me, què veus? Potser sí que sóc teva. Pot ser que ja em coneguis? Em coneixes?
I et veig, dins una cova de diamants extraviats que s'alegren i juguen, i salten, i t'acompanyen. Diamants que canten cançons d'una època que ja no existeix, sepultada sota el mar- venjatiu i rabiós,- sense haver-se pogut defendre. T'expliquen tots els secrets que ells han pogut viure, de reis modestos i humils, de regnes atacats i conquerits, i t'entenen - la teva infelicitat, el teu patiment. Jo també t'entenc.
Una cova que brilla gràcies al llum de la lluna caiguda, malenconiosa, trista i ploranera, perquè fa temps que ja no pot volar, i t'il·lumina només a tu, destinada a viure per sempre més clavada a aquestes pedres, que li obren ferides al cos i vessen rius de sang platejada on hi jugaves tu de ben petit. T'il·lumina a tu, i la teva cova, i els teus somnis. Somnis de paper, de cartró, de draps vells que s'esguerren amb només el tacte. Somnis de colors inimaginables, que em ceguen de tantes fantasies que amaguen.
Obre els ulls, lentament, i desperta, que t'espero... ets meu? Vull ser teva.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de terecita

terecita

12 Relats

16 Comentaris

13465 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Vaig néixer rodejada de somriures, durant un any que ningú oblida (la caiguda de la paret) i en el mes de la orenetes. Filla de pare holandès i mare catalana, la petita i la nena (dos germans grans, només any i mig de diferència entre cadascun) i potser per això també la mimada.
La meva vida és una barreja de sort i esforços, i realment no podria ser més feliç. He recorregut el món, un món que la majoria no saben ni que existeix, i he après a acceptar-ho tot, fins i tot allò que em repulsa per ser tan diferent i distant.
Tinc casa allà on vagi, i el dolor que això em crea (distància, gran enemiga i companya) encara em costa.
Diuen que ho soluciono tot. Diuen que estar a prop meu ajuda i recoforta. Diuen que sóc distant, que no m'apropo, que semblo passar mitja vida en un altre món.
Jo dic que encara em queda molt per aprendre i per agraïr, que encara hi ha un Tot al que he de tornar tot allò que ha sigut tan amable com per donar-me. Jo dic que l'Etern Retorn m'aterroritza i alhora em fa somriure, m'omple de felicitat.
Jo dic que ser feliç és el màxim que puc fer per tothom i tot allò que m'envolta, i que escriure és la meva màxima expresió de felicitat.