Mèdium

Un relat de: dacar

Busco mèdium. Necessito trobar un esperit en el que se sol anomenar "més enllà" i l'eternitat és endimoniadament gran. He visitat amb la meva dona algunes vidents que m'han recomenat; he vist un munt de sessions, i he vist un munt de farsants, tot i que la meva dona no veu les trampes com jo les veig. He de trobar un mèdium que sigui capaç d'invocar les ànimes que crida. La meva dona pagarà el que calgui perquè a casa deixin d'obrir-se les finestres de bat a bat enmig de les nits de tempesta, i deixin de volar plats i olles i quadres i gerros. Els diners no són cap problema, amb l'herència que li vaig deixar. Des que vaig traspassar que no la deixo en pau, però és que he trobat en Jimmy Hendrix i ara busco a Mozart per reunir-los. Serà brutal…

Comentaris

  • Pistolera![Ofensiu]
    franz appa | 11-10-2009

    Et mous en les fronteres com aquelles pistolers de llegenda del vell Far-West... sempre disposats a encertar-te a la primera entre els celles amb el fulminant impacte del seu revòlver!
    Quedeu avisats, forasters! Ningú no surt immune de l'encontre amb dacar...
    Aquest relat, d'una celeritat inusual en tu, és exactament això: un desenfundar ràpid, un apuntar mil·limètric, un prémer el gallet i... l'evidència del costat ocult de les coses.
    No m'estenc més, que podria desvelar el misteri abans d'hora. Només això: no hi ha misteri que dacar no pugui desvelar.
    Ni el de Mozart, posem per cas.

    Petonassos,
    franz

l´Autor

Foto de perfil de dacar

dacar

41 Relats

178 Comentaris

112546 Lectures

Valoració de l'autor: 8.91

Biografia:
Virgo, del setanta-dos.

c.boladeres@gmail.com, pel que considereu oportú.