M'aturo a l'estació de la vida

Un relat de: Anima en Cendres

Fa poc em vaig para a pensar si estava fent el correcte : últimament he fet molt el burro amb la meva salud i els meus pares no s' adonen de la realitat en que visc. Jo ho he acabat descobrint, però les coses no són fàcils i , per mi, en aquest cas, encara menys. Tothom pensa que una noia que maltracta el seu cos a favor del que els demés pensin és boja; i és comprensible, perquè no totes les persones entenen el tipus de fets que els poden conduir a no fer-se el bé.
Però tot d'un plegat m'he adonat, que no tinc perquè destruir-me la vida. Què més dóna? Tan li fa... si el dia de demà ningú mirarà com vas vestida, com mostres el teu cos ni com el vellugues quan estiguis encaixada en una cadira d'oficina sense moure el cul fins a la fi de la mitja jornada i éssent contractada per un "penques de cal déu" uenomés vol tenir-te treballant al seu costat perquè saps portar al dia la teva feina...
És per aquest motiu que he decidit aturar el meu mal comportament, prendre consìència que jugo amb mi mateixa i que el fet de sacrificar els meus àpats i no dur a terme una bona vida alimentaria em durà pel mal camí. Perquè per cuidar-me no hi tinc res a perdre i molt a gunyar: qualitat de vida, expressivitat, moviment...
És per això que a partir d'aquest moment em replantejo les coses i lesmiro des d'un angle esperançador i càlid que em fa tenir en compte , no el què dirà de mi la gent, sinó quant em valoraran si jo estic feliç de ser qui sóc.
M'aturo a l'estació de la vida.

Comentaris

  • mai es massa tard[Ofensiu]
    bruixeta_lila | 27-03-2007 | Valoració: 9

    perquè, com la canço, crec que mai es massa tard per tornar a començar, per sortir a buscar el teu tresor..

    I el teu tresor ets tu.. el teu cos.. la teva felicitat.. tots els que t'envolten i t'estimen..
    No val la pena castigar-se pel que puguin pensar la gent de nosaltres... de tu.
    Tu saps que tens gent que testima de veritat i que tan li fa com puguis ser fisicament.. dins.. tothom esta segur que hi duus un cor que molts voldrien tenir ;)

    Està molt ben reflexionat, m'agrada molt aquest text i crec que tothojm s'ho hauria de plantejar d'aquesta manera. ^^

    Perfecte*

    mls ptons.

  • Endavant![Ofensiu]
    MarBlava | 27-12-2006

    Crec que si prescindim del que els demés puguin pensar de nosaltres la vida és molt més fàcil.
    La gent que et coneix de debó t'estima com ets i la teva sensibilitat demostra que ets una bona persona. Els que només miren l'exterior i es perden el que hi ha dins, són gent que no val la pena, sempre t'acabaran fallant.
    No hi ha res millor i més difícil a aquesta vida que estimar-se un mateix. M'alegro que et regalis l'oportunitat de ser feliç.

  • Ikuda [Ofensiu]
    Ikuda | 23-05-2005 | Valoració: 6

    M'he registrat a aquesta web només per comentar.
    El tema m'agrada, i crec que hauries de parar més atenció en les faltes d'ortografía, que encara que jo en fagi moltes, tu no n'hauries de fer.

    Crec que la idea de plasmar una petita reflexió d'algú que ha decidit canviar està bé.

    M'agrada.

Valoració mitja: 7.67

l´Autor

Anima en Cendres

2 Relats

6 Comentaris

2029 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Vaig neixer el 8 de juny de 1988.

La meva vida és simple però no he tingut sort al llarg de tota ella.

El moment és el present.

Últims relats de l'autor