Matinal

Un relat de: Boris
Havien passat la nit junts. S'havien conegut per una aplicació de cites i era el primer cop que quedaven, però la cosa havia anat rodada des del principi. Van beure i van ballar i ella se'l va endur a casa. Aquella nit van cardar a les fosques en un llit individual, amb nervis i poca destresa per culpa de l'alcohol. Van acabar i es van adormir abraçats.

La llum que entrava per la finestra va despertar-lo. Es va trobar en aquell llit desconegut, un matí de setembre, completament despullat. Al seu costat, la dona que acabava de conèixer dormia de panxa enlaire, amb un llençol fi per damunt. Respirava tranquil·la, amb la llarga melena bruna escampada pel coixí. Encara duia els ulls pintats amb una fina línia negra que s'allargava en una punteta molt ben dibuixada cap a les orelles. Va observar com agafava aire pel nas, un nas petit i suau, damunt dels llavis carnosos que l'havien capturat. Cada inspiració que feia li inflava el pit, lleugerament tapat pel llençol. De fet, podia veure-li perfectament el mugró esquerre, el que li quedava més a prop. Els pits eren rodons, generosos, joves. Tota ella ho era. La cama dreta la tenia destapada i s'allargava molsuda per sobre el llit. Tenia una pell molt fina i ell no va poder evitar tocar-la. Va posar-li suaument la mà a la cuixa i va prémer amb cura. Ella va inspirar fort i va entreobrir un ull de color mel. Va somriure.

- Bon dia.
- Bon dia.

Ell també va somriure mentre s'apropava a la seva cara. Es van besar, primer amb delicadesa. Aquell primer petó del dia els va fer mirar-se als ulls i el segon no va trigar en produir-se, aquest cop amb passió. Ella va allargar les mans per abraçar-lo, ell va pujar la mà fins al seu cul. El va engrapar amb força i la va apropar tota cap a ell, perquè sentís el seu membre erecte. Les respiracions es van accelerar, encara sense separar els llavis, i ella va refregar el seu cos en el d'ell. El llençol els separava, encara no s'havien tocat la pell. Ell va apropar la mà que tenia lliure per agafar-li un pit, ella va baixar-ne una per engrapar-li el penis. Llavors ell va deixar-li anar el cul i va estirar el llençol cap abaix, per poder sentir el seu cos calent en contacte amb el seu. Tenia els mugrons grossos i els notava contra el seus pectorals. Ella ja havia començat a masturbar-lo, així que ell va aprofitar que havia alliberat una mà per trobar-li suaument el sexe. Amb cura, va enfonsar dos dits entre les seves cames i va notar els llavis inferiors humits. Els va resseguir cap amunt fins arribar al clitoris i va començar a masturbar-la. A cada moviment, ella apretava més les seves mans, una a l'espatlla i l'altra al membre. Va deixar de besar-lo i va expirar. Va fer servir totes dues mans per estirar-lo al llit i va passar-li una cama pel damunt. Ara ella era asseguda sobre d'ell mentre la tocava. Va apartar-se la cabellera de la cara i va tornar a agafar el penis, aquest cop per apropar-se'l a la vagina. Va fregar amb la seva punta els llavis inferiors i, a poc a poc, va penetrar-se. Ell no havia apartat encara els dits del clitoris però, quan va notar com el penis entrava tot sencer dins d'ella, va estremir-se tot sencer. Ella seguia incorporada i va iniciar un moviment lent. Ell podia veure-la sencera, les cuixes damunt seu, l'abdomen blanc, els grans pits que brincaven delicadament amb cada embestida, la barbeta alçada, la boca entreoberta i els ulls tancats. I, com una aura salvatge, la melena morena que baixava per les espatlles. Ell va accelerar el ritme dels dits, ella el dels malucs. Ella gemegava en veu molt baixa i ell respirava molt fort. Les mans d'ella es recolzaven al pit d'ell i cada cop feia més força. La intensitat pujava cada cop més i ella es va aturar de gust. Llavors ell va aixecar les cames i la va seguir penetrant al mateix ritme, fent que ella quedés paralitzada. El cap li va caure i tota la cabellera va tapar-la fins al nas. Tot el que li veia de la cara era la boca oberta, incapaç de tancar-la. Els dits van anar més ràpid i ella va clavar-li les ungles a la pell. Ell va grunyir i ella a deixar anar un gemec llarg mentre apretava les cames, mentre apretava les parets vaginals. Ell va esbufegar amb força i es va córrer.

Es van quedar abraçats una bona estona, esgotats. La llum del matí il·luminava els cossos, un pèl suats. Es van besar i es van tornar a adormir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18668 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.