Massa 'Breakfast in America'

Un relat de: touchyourbottom
Un revòlver de xocolata per a un paio estrambòtic, extravagant, estrafolari. El va posar sobre un radiador per tal que es desfés per poder-lo llepar sobre la superfície: la seva llengua (i cervell) desitjaven tastar una llibertat llefiscosa i calenta. La Debra, que li havia donat com a detall de postres el dia del seu cinquantè aniversari, passava de tot, atenent el més tocats. El Dia d'Acció de Gràcies el gall d'indi havia fugit per la ruta 66 i un reguitzell de companys i companyes havia tocat el dos per atrapar-lo, enriolats i més estabilitzats que mai. Algun s’errava i es desviava a la 99, 69 o 96, molt natural en aquella gent. No van tornar ni van ser buscats per ser tustats. De tant en tant rebien postals descolorides, amb segells de l'any de la picor o de la febre de l'or, i es preguntaven d'on les haurien tretes.

“Take a jumbo cross the water
Like to see America
See the girls in California...”

Havia seguit les indicacions d'aquella cançó que havia esgotat cantant amb la mania de la maria i altres substàncies que seguiren del bracet i a cada cèl•lula. La cambra ínfima que li havien assignat, assèptica, sort que l'havia poguda folrar del que aquella trepa li havia pispat i que ara reenviava via correu críptic.
Imatges de col•leccionista, antigues i no tant, de Sacramento, Yosemite, Fresno, Hollywood, Los Angeles...s'estirava les rastes podrides i serrava la dents amb les arrels prenyades de pus.

Potser si hagués anat a Texas hauria fet fortuna en comptes d’enamorar-se de la treballadora d'aquella comunitat terapèutica que no el provava a mesura que provava de fer-se-la seva, conduït per boja voràgine.

Encara bo que no li havien pres la targeta de la Vall de la Mort. Aquella nit hi 'viatjaria'...la Debra l’hi acompanyaria, llavors sí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

84282 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).