Massa a gust

Un relat de: Nanit

El cansament ens ha retirat la paraula tot i tenir moltes coses a explicar-nos. Fa estona que estem en un plàcid silenci que només el trenca la pluja del meu pensament. Tot està obert i la claror del Sol és massa forta per enfrontar-s'hi. No hi ha manera de mantenir les pestanyes de peu i se'ns tanquen els ulls. Però jo lluito encara de tant en tant, quan el tro de la tempesta em desperta, arrufant el front, per saber si encara ets al mateix lloc. Si t'has mogut o no.

No, ets aquí. En la mateixa posició de fa escassos batecs. Arraulida a l'altre punta del sofà t'abraces per escalfar el que deus estar somniant. Alguna cosa bonica segur, perquè el teu rostre de tranquil·litat i satisfacció em fa pensar que poc et preocupa estar aquí incòmodament adormida. Quelcom t'ha fet decidir de venir a compartir-lo sabent que després t'ho recriminarà tot el cos. I això em fa ballar el cap.

Com sirenes enganyant el cor del pescador els teus mitjons a ratlles de colors vius surten per sota la manta i em senyalen, em criden perquè em llenci a l'aigua. Però a mi sempre m'ha fet molt respecte el mar. Ni aigües negres, ni aigües blaves, ni aigües de colors, ni aigües encantades, jo només sé nedar en aigües transparents. Esperaré que siguin, les teves mans, els teus braços, o els teus llavis qui m'ho demanin. Llavors em capbussaré.

Però no. Cap senyal per poder saber si puc o no puc venir cap a tu. Acostar-me amb delicadesa i recolzar el meu cap damunt del teu pit. I menys per demanar-te que m'agradaria que ara m'abracis també a mi. Així doncs al final prenc la decisió. Cansat d'esperar, amb cautela em desprenc del meu coixí i m'aixeco. Tanco la porta amb cura i pico l'ascensor. Llavors miro el terra i em dic:
- No li he fet ni un petó de despedida.

Comentaris

  • He trobat [Ofensiu]
    RATUIX | 29-06-2007 | Valoració: 9

    una manera d'escriure encantadora. De detalls com fotogràfics atrapats en els escrits.
    Preciós aquest.

  • doncs company[Ofensiu]
    instants | 15-04-2006

    l'últim petó sempre és el més dolç. Per què perdre-se'l?

    Aupa Salut !

  • Collons![Ofensiu]
    Thalassa | 04-04-2006

    Et llegeixo i em recordes a tu. Vull dir, que el què recordo de tu és pausat i senzill.

    No és cap compliment, m'agrada com escrius.

    Thalassa

    P.S.: Només una coseta... despedida? comiat.

  • Tendre i ple d'intimitat.[Ofensiu]
    angie | 19-03-2006

    Escrius dolçament una sèrie de pensaments que ens regales a cada tancar d'ulls, com en diapositives, des de l'altra punta del sofà... (tinc la mania de plantar-hi decorats a les meves lectures).
    L'he trobat força ben escrit i amb unes imatges que el fan més proper, com els mitjons ratllats sortint per sota la manta que a més són de colors vius (un detall que contrasta amb la segur tènue llum de l'ambient)...
    M'ha agradat i el títol també, molt encertat.

    Et segueixo, Nanit

    angie

  • M'ha agradat MOLT Nanit[Ofensiu]
    llu6na6 | 09-03-2006 | Valoració: 10

    escrius molt bé noi!

    Un plaer llegir-te, seguir pas a pas tots els instants del teu relat ,tan viu i vibrant que es fa escoltar batec a batec, com una melodia suavíssima, delicada i fascinant.

    Pel que es desprèn del relat ets molt respectuós i tendre.

    Quina sort la noia del mitjons de coloraines!Segur que t'espera amb els braços oberts i el cor fet ressó del teu: ves-hi! T'espera!

    (Gràcies per viatjar "a la lluna" i comentar-me!)

  • la por ?[Ofensiu]
    jmgg | 08-03-2006

    Que n'és de refotuda la por company, però si mes no, si no ens atrevim a llençar-nos a l'aigua, mai sabren si sabem nedar, o millor dit si l'aigua ens acollirà als seu braços
    Que fàcil es de dir-ho i que difícil es fer-ho, eh !!!

    Has sigut un descobriment, et seguiré llegint

    Àngel negre

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Nanit

Nanit

8 Relats

45 Comentaris

13026 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
- Somia la teva vida i viu els teus somnis. Perquè encara ens queda molt per fer i molt més per aprendre.