Mas + Masies + Més + Messi + Messies

Un relat de: llamp!
Maastricht va ser el començament de tot el que vindria. Els polítics en saben més de tot això.

Josep Maria Mas és una persona docta i culta, a la que professo una gran admiració i va ser professor meu de Llengua Catalana a l'Institut. Al cap de 20 anys ens vam retrobar, gràcies a Facebook. I, des de llavors mai hem perdut el contacte. Penso, com Albert Om, que Josep Maria Mas és el Senyor Mas, l'únic i incommensurable mestre de Català, amb qui ens uneix una amistat, que no es trencarà mai més.

Amb la transició va venir de President un T, després un P durant molts anys, després un M, un altre M i vam continuar altre volta amb un M, és a dir, Attur Mas. Després va venir Més Atur i l'Artur Mas ens vol donar la independència. Es pot dir que: «Artur pide Más». Però hi ha una CUP of THE CUPS, que no el vol a ell com a President. Ara podem dir que el President Mas ja «no se da Baños».

De Masos i Masies n'hi ha per tot Catalunya. Fins i tot pobles que es diuen Masies de Voltregà o Masies de Roda. Vosaltres en sabreu d'altres, potser.

Catalunya vol Més recursos, Més diners, Més independència, Més República. Més ràpid. Més per tothom. Més Català. Més per tots. Més perquè ens ho mereixem. Més perquè és de justícia.

Més per Catalunya!!!

Que Messi vingué a la Masia per esdevenir el Messies del futbol? Messi no s'ho creu. No se'n sent. No ho és. Messi és una gran persona i mite del futbol, que lluita, des de la humilitat i la tenacitat, per fer-se un nom a la història. Messi es consagra en cada gol que fa, en cada jugada, en cada passada i en cada partit. Messi és un lluitador nat. Visca Messi i Visca el Barça!!!!

Junqueras serà el proper Messies? El Messies és J? Vindrà un J després de l'M? Qui és J i qui és M? Qui és el Messies? Qui és Jesucrist? Qui és Junqueras? Qui és Qui? Algun d'aquest és el Messies? No, senyors. El Messies és Jesucrist segons els cristians. O ho era. O encara ho és. Però, sabeu que els Jueus encara esperen el seu Messies? Que Jesucrist és tan sols un profeta més pels sionistes? O és que potser vaig mal documentat? No sé, vosaltres direu.

Comentaris

  • Joc de paraules i més[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 27-12-2015 | Valoració: 10

    Un poema deliciós, Llamp!, ple de bons revolts i driblades. Jocs de paraules ben lligades, com un bon rostit (prou de menjar!). Una forta abraçada, Dani i que passis unes bones festes.

    Aleix