Martedì

Un relat de: marta_gut
I des d’allà dalt, amb unes vistes excel·lents i el vent fred que em despentina els cabells, gaudesc com mai del teu somriure. Aleshores, i sense avís previ, not un pessigolleig estrany a l’estómac, com si fos vertigen, però sospit que no té res a veure amb les alçades… I mentre em demanes si sé quin poble és aquell, i aquell altre, i aquell altre, jo pens que no m’interessa altra geografia que no sigui la dels teus ulls. Parlant pels colzes, rient perquè sí i rient perquè no, només pel gust de fer-te la contrària. Mans fredes, esquenes calentes i silencis, teixint paisatges. Lluny de tanta gent que parla, de tantes veus estranyes, entre els colors d’aquesta tarda feim d’entendre’ns només amb la mirada. I es fa tard i es fa fosc i no vull deixar-te, però hem de marxar. Jugues amb les marxes, i acceleres, i ara a la dreta, i ara a l’esquerra, i jo que no puc et puc desferrar els ulls de damunt. Un petó fugaç mentre xiuxiuejam un “fins aviat” em deixa un regust de tu als llavis que quedarà fins ben entrada la nit. Dolç, però també amarg.

És cert que quan te tenc aprop no sé què dic, ni què faig, ni què pens… però saps una cosa? He decidit que, a partir d’ara, vull deixar-me portar. Sense presses, sense pors… sense passar pena.

Comentaris

  • senzillament[Ofensiu]
    Josep Ventura | 31-01-2011 | Valoració: 10


    excel•lent

    Josep

  • poema de dona enamorada[Ofensiu]
    joandemataro | 31-01-2011 | Valoració: 10

    amb uns versos molt bonics... i sí deixa't anar que la vida passa i el moment de dir i fer les coses també
    abraçada
    joan

  • deixzr-se endur[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 30-01-2011 | Valoració: 10

    Caram, caram, quina meravella de prosa, quina meravella de prosa poètica! tu ets una poetassa! Tens una forma d'escriure que m'encanta i que es deixa seduir molt tendrament. La visió de no estar per orgues quan estàs al costat del teu amor és molt i molt sentida, tant per mi com per la meva parella, que ens sentim molt i molt identificats amb el teu gran relat. Repeteixo que m'encanta la teva prosa tan poètica. No et coneixia i com que veig que tens força cosa escrita, doncs millor per a mi. Una abraçada ben sincera i moltes gràcies per gaudir-te.
    aleix

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56111 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.