Maria tenia por

Un relat de: terrabastall

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Maria tenia pocs anys, en prou feines els justos per a saber que no era una nena, que li agradava mirar els nois, a alguns més que altres, i també que agradava a l'element masculí de la classe. Alta però no massa, cabell fosc sense ser negre, pell morena sense exagerar, ulls color d'ametlla, cintura estreta, natges per mirar malgrat no vulguis, pits en procés i ja interessants. Maria se sabia femella i tenia por. Coneixia perfectament què fan els nois i noies quan estan sols, alguna pel·lícula eròtica d'amagades, tallers de sexualitat a l'escola i, sobre tot, aquelles converses per a noies i només noies a la cambra d'alguna amiga.
Muntsa havia explicat la sensació d'estar enganxada a un noi que no et deixa respirar durant el ball, mentre et mossega suaument l'orella i et besa el coll signant son pas amb una mica de saliva. N'Isabel deia que va sentir vergonya en fer el primer petó de debò, quan la llengua del noi s'embolicava amb la seva ves a saber en quina boca. Meritxell, qui més sinó, introduí el barri barreig de desig i vergonya quan hagué de ser ella qui descordés el sostenidor, el xicot es feia un embolic insuportable, per a ensenyar les sines a uns ulls ansiosos de noia. Unes rialletes nervioses i envejoses foren la resposta al relat, al que totes se sabien abocades per el fet de ser noies. Maria tenia el mateix desig, però mancat de vergonya, en el si de Maria hom trobava por, una por visceral i insuperable.
Maria era bonica i ho sabia; alegre i simpàtica, suposava un pol d'atracció per a tota l'assistència masculina de les festes, bona ballarina, sempre tenia parella, però rebutjava de totes totes anar més enllà de petons i carícies mig innocents a la pista. Algun petó de cargol el feu, i algun per les zones fosques i discretes del local, però la seva por l'obligava a ser casta malgrat els desitjos pecaminosos que tenia. Però la natura és la natura i aparegué Sergi. Des del primer lent amb aquest nano, cavallerós fins on no en queden, bon conversador, que la posseïa amb braç ferm a la cintura i tendre al clatell; les boques s'ajuntaren fins més enllà del que havia viscut o les amigues havien explicat. Per primera vegada se sentí dona i se sabé femella. La por tornà trucar la porta, presentant-se com a pànic.
Que Maria i Sergi s'havien enrotllat era de domini públic. A ella només se li acostava algun borinot, ell no intentava lligar. En això arribà la gran notícia; la casa d'en Sergi estaria lliure tot el dissabte, i això volia dir... FESTA! Compraren el menjar i la beguda autoritzada als menors, de la no permesa alguns germans i amics. Les noies, altra cop elles soletes, escollien amb molta cura i il·lusió les cançons mentre tractaven del tema més agradós per a elles, parlar de nois. Muntsa els digué què és tenir una mà sota les calcetes. Maite explicava com és un penis ben erecte i el seu gust. Meritxell ja sabia què és tenir un noi entre les cames, amb tot el que implica. Maria ja podia explicar el petó de la seva vida i com li endurí el mugró una mà sota l'escot. Totes coincidien en la vergonya que havien passat al fer-ho o deixar-s'ho fer, però que pagava la pena, fins i tot el dolor s'ho val, afegí Meritxell. Maria tenia por i cada cop més.
Les noies tenien una sorpresa per a la tímida Maria, de la festa se n'anirien aviat per a deixar sola la parelleta. Seria fàcil endur-se els nois de la festa "anem on saps pel que t'imagines" o "no voldria que tots en veiessin els pits" també "busquem un xic d'intimitat" i més val que ja duguis la jaqueta posada, perquè t'arrosseguen tot seguit cap a fora. Maria no les tenia totes, un nus a l'estómac li evidenciava el pànic. "No pateixis, no cal que ho feu" "Sergi t'estima, però alguna cosa li has de donar al noi" "només cal que et quedis en calcetes i si no vols ell no anirà més enllà" "l'Enric m'ha tingut nua del tot i encara soc verge"
Dissabte Maria es despullà sense presses, s'acaricià les espatlles ben arrodonides i els pits adolescents. Baixant les mans per l'estreta cintura continuà per les formoses cames arrossegant la minúscula prenda íntima fins fora del seu cos, recuperant la postura erecta es tocà les natges ben fermes que tants caps feien girar, s'acaricià els pocs pels que havia deixat al pubis i es decidí. Les mans exploraren les seves rugositats més íntimes, de diferents tonalitats, de formes indefinides, potser grotesques, vomitives podríem dir. Maria, dempeus amb el mirall per testimoni mirava el seu ventre cremat per l'incendi d'una bomba. Maria era un dany col·lateral. Maria no anà a la festa i patia per com s'ho pendria Sergi.

Comentaris

  • inici[Ofensiu]
    jaumesb | 11-02-2009 | Valoració: 10

    ,

  • Bon diumenge i feliç aniversari![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera