Marginació

Un relat de: tramuntana

Abans era acceptada. Ara està sola, ningú la vol. Ara nomès plora. No pateix per ella, sino pels altres. Què pensaran quan no la vegin amb els nois i noies del carrer? Ella té por, no pel que li puguin fer ni dir, sino perquè els hi facin mal als seus pares i a la seva germana petita. Ella no vol tornar a aquell poble, allà no té amics, allà estarà sola. Ara es para a pensar , Què cony he fet? Sóc molt lletja? Sóc molt tonta? No sóc res? Mentres va caient en una terrible depressió. Aquell nois segueixen insultant-la. Al final ella arriba a la conclusió que tenen raó, què és una fracassada, que no es mareix viure. I es mata.

EN MEMÒRIA DE LA MARTA. QUÈ VA PERDRE 4 ANYS DE LA SEVA VIDA PER CULPA DE LA MARGINACIÓ ENTRE ELS COMPANYS.

Comentaris

  • és una trista realitat...[Ofensiu]
    ROSASP | 29-12-2004 | Valoració: 9

    L'adolescència és un pas a la vida bastant complicat, no saps molt bé cap a on vas i et deixes influenciar molts cops pels demés, però crec que des de casa hem de conscienciar als nostres fills per que lluitin contra aquestes situacions i no les permetin.
    Parlant i reflexionant es pot fer molt, només ficant-se en la pell d'aquesta pobra noia, ja està tot dit. Jo li he deixat llegir a la meva filla que té dotze anys i ja n'estava assabentada, ne'm parlat una bona estona i crec que això val al pena. Reflexionem i fem reflexionar als nostres fills. No podem permetre que passin coses així, tots hi estem implicats...

    Gràcies per tocar un tema tan important i delicat!

    Una abraçada molt forta!

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

440443 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com