MARCO

Un relat de: l´estudiant
Marco:
Acabe de conéixer a este tio fa a penes unes hores, l'he vist al pub, l'he mirat, m'ha mirat, i no he hagut de fer gran cosa més per guanyar-me la seua confiança.
Esta nit havia eixit amb moltes ganes, estava cansat del dia, però era dissabte, era el meu dia. En arribar al pub el meu ànim va decaure, no hi havia quasi gent, estava buit, no m'agradava la música, ho veia tot avorrit. Anava passejant-me pel pub, escodrinyant cada persona del maleit "antro". Hi havia un home de 40 anys, era gran, vellut, el típic "oso", no m'interessa. El "oso" este xarrava animat amb un xic jove, apenes tindria 18 anys... “angelito”, tampoc m'interessava, era d'estos gais boges, em direu homòfob... però buaaj... ho odie. Es feren les dos de la nit, i la cosa continuava sense posar-se interessant, anava prenent-me el segon roncola i quan el viu a ell... en fi, viu que si, que el tema al cap i a la fi es podia posar interessant. Estava a la barra, mirant el mòbil, pareixia que res del que passava al pub li interessava, però clar, jo tinc el poder... . No xarrarem massa, unes quantes paraules foren prou, no sóc un home de massa conversa, no em fa falta.
L'he dut a este hostal perquè em pareix el lloc perfecte, és un hostal als afores de la ciutat, cutre, lleig, em fa fàstic tocar qualsevol cosa, no és el meu estil, però és un lloc discret, és el que té de bo, no demanen noms, pagues i prou.
Quan hem entrat ens ha vist el recepcionista, li he pagat i no ha fet cap pregunta més. El meu acompanyant s'ha extranyat del lloc, jo no tenia pinta d'anar a este tipus de llocs, és el que hi ha, li he dit.
Hem entrat a l'habitació, un llit gran, una tauleta amb una làmpara que dubte que funcione, un olorós bany, amb un WC brut, fastigós, dubte que arribe a utilitzar-lo. També hi ha un plat de dutxa, hauria de ser blanc, però això està ple de ronya, quin boig es clavaria dins per rentar-se?
Després de reconéixer el lloc, ell m'ha mirat i ha fet un somriure de circumstància, jo seriosament l'he mirat, m'he apropat a ell mirant-li fixament, li he agafat el cap, tocant el seu suau pel ros, i he començat a menjar-li la boca, el tio té una boca deliciosa, m'encanta. Jo he dut la iniciativa en tot, mentre li estava menjant la boca apretava fort el meu cos contra el seu, per la meua força s'ha pegat d'esquenes contra la paret, s'ha fet mal, però és així com m'agrada el sexe, dur i violent. Jo he fet d'actiu, i l'he estat follant durant hores, altre poder que tinc... .
I ara estic ací al seu costat mirant com dorm, quina peça que he casat, el tio és guapíssim, masculí, té tot el que m'agrada, és alt, però no tant com jo, de pèl ros fosc, ulls clars, nas menut, llavis carnosos, amb un poc de cara de xiquet, ja que als 19 anys que crec que m'ha dit que té, pràcticament no té barba.
Este és el segon moment que més m'agrada d'açò, en el que més gaudisc, admire la meua presa, i pense com acabar la faena. Vaig a repassar l'habitació a veure si hi ha algun objecte interessant, esta la làmpara de la tauleta, hi ha una granera que alguna netejadora s'ha oblidat, unes perxes i prou, la làmpara, definitivament, serà la làmpara.El meu acompanyant continua dormint tranquil·lament, agafe la làmpara vaig al costat del llit, li faig un bes al tio, i ell es desperta amb un somriure, i este si, este és moment que mes m'agrada, el segon era pensar com anava a assassinar-lo, però res comparable com l'èxtasis d'agafar la làmpara i començar a colpejar-li amb la base de ferro el cap. El puto, quina cara ha posat quan veia el que se li venia al damunt, terror i pànic haha, quin desastre des del primer colp ha començat a sagnar com un porc, li he pegat 5 colps, la làmpara ha quedat completament esclafada, a l'igual que el seu cap, definitivament esta mort, però deu, no puc privar-me ara, un colp més i ja està... .
Crec que el millor serà anar-se'n, però abans d'anar-me'n observe la meua “azaña”, faig una foto a l'escena del crim amb el mòbil, una més per a la col·lecció.
Tot val la pena per tindre esta sensació, el anar al antro, l'hostal de merda, el risc, però si, val la pena. Però no acabe d'estar tranquil, al pub molta gent m'ha vist eixint amb el tio, però bé, no m'han vist clarament, és un lloc fosc. Però el recepcionista, no sé, m'ha vist clarament, i fotre, hi ha una puta càmera en entrar a l'hostal, com he pogut fer un treball tan desastrós? No m'agraden les xapuses, serà millor que ho arregle.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

l´estudiant

1 Relats

0 Comentaris

486 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor