Màquina expenedora de tristeses inversemblants

Un relat de: marta_gut

Necessita despertar en un dia radiant...
Darrerament només ha tingut dies grisos, amb alguna tempesta espontània. Ni un trist raig de sol s'ha dignat a il·luminar-li la vida, perment que un tímid somriure sortís dels seus llavis.
Ara, que ella tampoc hi posa gaire de la seva part: segueix amb la seva tristesa, fins i tot sembla que en gaudeix, de la soletat i l'angoixa. Però res més lluny de la realitat. I tant que voldria sentir-se lliure i feliç de nou, però creu que no pot. A ulls externs sembla que ho té tot: família, un grapat d'amics, un jove amor que no la deixa mai sola... En canvi, si et prens la molèstia d'observar-la o bé d'escoltar-la (només et caldran uns pocs minuts) veuràs que hi ha alguna cosa estranya en ella. Potser és aquest el motiu de la seva desgràcia.
I és que de cada cop està més farta del seu pare, que sempre està de mala lluna; cada dia que passa se sent una mica més sola, perquè les "amigues" l'han traït (això li passa per confiar massa en la gent)... L'únic que la salva és la lectura... i ELL.
Quan llegeix s'evadeix del món real, pot ser el que més desitgi en cada moment: una valenta heroïna, una prestigiosa detectiu o una encatadora princesa. Ara que, pensant-ho bé, ella ja té el seu príncep. No és de color blau ni era una granota que en besar-la es convertí en un jove encantador d'enlluernadors ulls verds, però li és igual. Més que res perquè sí que té els ulls verds. I canta i fa fotos i sempre té un detall per ella. I és gràcies a ell que no s'ha consumit en l'espiral de fatalitat que l'arrossega. Perquè, val a dir-ho, ell és l'únic motiu del seu somriure (que darrerament ha estat més absent del que tocaria, però que promet tornar amb més força que mai).

Comentaris

  • Saps que sembles la Lila del Super3? Felicitats![Ofensiu]
    Jere Soler G | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Qualsevol cosa...[Ofensiu]
    diaclau | 05-09-2008

    Marta, he antes molt bé aquests text i no m'agrada veure't així. De fet, no m'agrada veure així a ningú, però en aquest cas ets tu i és diferent. Te tenc molt a prop, supòs que més aprop que moltes de ses persones que estàn ficades a n'aquesta pàgina...i m'agradaria fer alguna cosa per tu.
    M'encanta veure't feliç amb Ell, però tal i com tu has dit, si t'escolten, si tan sols s'aturen a observar-te...
    Bé, no m'enrollaré més...només volia dir-te que si necessites xerrar, sigui quan sigui i sigui de lo que sigui...amb jo pots fer-ho.

    Segur que qualque dia te despertaràs amb un dia radiant...


    Una abraçada, que a cops valen més que les besades!

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56070 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.