Manifest SP

Un relat de: Monty

Any 316 de l'ERA MODERNA...

El planeta P viu una terrible guerra, l'anomenada Guerra dels 300 Èctans. S'ha de produir l'èxode dels seus habitants així com el de tots els de la galàxia K.

Només queden dos exemplars de Vanner Gallard, la nau en què viatjaran els sis elements.

Cienzok, una peça clau per al disseny de l'aeronau fou l'encarregat de trobar els nous fluxos d'energia anomenats Èctans.

Çaok es va encarregar de pintar les planxes d'Òtnic i decorar la nau al més pur estil Graffitti.

Abans de marxar, Ludok va aconseguir diners i un grapat de Fergis quan va petar la màquina del Bar l'Estel.

De cop i volta, abans de poder salpar, es va produir una explosió violenta i una nou personatge va sortir disparat cap als SP. Era en Celtik, un habitant del nord. Vivia prop de la península S i va emigrar per a fer fortuna. Els SP l'acolliren i es disposaren a compartir el viatge amb ell.

No haguessin pogut arrencar si no fos per Torken, que amb la seva força i valor va empentar Vanner Gallard fins la rampa d'enlairament.

Gandik jugaria un paper molt important. Sembrar la pau i l'harmonia dins la nau ja que els esperava un llarg viatge de 45 Hexanys.


En la segona dècada d'Hexanys, Vanner Gallard va rebre una senyal del planeta P. Era l'ambaixada Kazax que ordenava una missió per als SP.

Dirigir-se al planeta terra, un planeta primitiu i molt poc avançat.

Allà haurien de repartir felicitat i convertir les corruptes ments humanes en dòcils i complaents persones.





Havien d'adoptar un aspecte humà i aprofitar el temps, i mica en mica van anar descobrint que una de les millors maneres de fer-ho era una cosa que els humans anomenaven SEXE.


Comentaris

  • Sabia que t'hi trobaria[Ofensiu]
    neusetes | 06-01-2006 | Valoració: 10

    no podia menys que posar-te un 10...com diuen els castellans "por la cuenta que me trae" i tenin en compte que us conec a tots m'ha fet molta gràcia llegir el relat sobre els SP.

    Sense saber ben bé com he fet cap aquí i com si una força estranya m'hi empenyés he buscat el teu nom impulsivament a la llista d'autors. Inevitablement t´hi he trobat, abia que hi eres sense que m'ho haguéssis dit, o potser si...

    Només volia diexar-te un missatge, per si algun dia el legeixes.

    Evidentment el teu relat sobre els SP m'ha fet molta gràcia, l'he trobat molt creatiu i enginyós.

    Saps, a mi també m'encanta escriure, sempre ho he fet i crec que és un dels motius de la meva existència. Malgrat això mai he passat dels jocs lorls de l'escola on sempre guanyava premis davant la sorpresa dels companys de classe, que em creien poc més que una noia simple sense inquietuds culturals.

    Em moro de ganes de penjar el meu primer relat,encra que no se si sabré estr a l'alçada. De tota manera no tinc explicacions per a donar a ningú, a qui noli agradi que no ho llegeixi.

    tinc moltísims relatsi poemes escrits a ma i recopilats des de fa anys, crec que els faré sortir a la llum per a que algú altre en pugui gaudir.

    Espero que ben aviat pugi ser tu qui valori un dels meus relt, fins llavors bona sort amb l'escriptura!!

    Una abraçada ben forta, espero que ens veiem aviat

    NEUS

    I mantingus sepre en secret el vertader significat de ls sigles SP, és uan de les coses més pròpies que teniu

  • un 10...[Ofensiu]
    març | 11-01-2005 | Valoració: 10

    en originalitat! Pot ser un relat qualsevol, no? Però no, això dels SP és més que una historieta. Caram, no se m'hauria acudit mai montar un relat així, amb tots aquests noms estranys, com a biografia d'un grup d'amics!

    L'altre dia quan m'intentaves colar la història aquesta - va, home, que tampoc sóc tan idiota! ;p - vas dir no sé què i et vas senyalar la samarreta...No sé, poser...Sant Pere? mm... Bé, tan és! El dia que vagis taja ja t'ho treurem entre tots!

    Apa, noi, una abraçada!

    (mira que aquest és un dels teus relats que més m'agrada, te'l volia comentar i no sabia pas com fer-ho! Doncs apa, ara ja està!)

    Cuida't!

l´Autor

Foto de perfil de Monty

Monty

22 Relats

75 Comentaris

38556 Lectures

Valoració de l'autor: 8.67

Biografia:
Sóc del 82. Sempre m'ha agradat escriure i aquí m'han donat la possibilitat de publicar els meus relats.
Escric allò que em ve de gust, quan em ve de gust i com em ve de gust. Espero que el vostre gust, lectors, s'apropi al meu i pugueu llegir i disfrutar dels relats.

Apa doncs...

vitomonty@hotmail.com