Mal de panxa

Un relat de: Capità Borratxo

Pels voltants del principi dels anys noranta, es van crear dues estructures bessones dins de la mare Barcelona. A una se la va batejar com Ronda L. i a l'altra com Ronda de D. Algunes fonts apunten que els cognoms vindrien donats pels seus creadors, el senyor L. i el senyor de D. Però aquesta dada mai ha estat confirmada.

Els primers anys, aquestes dues nenes van gaudir d'una infància plàcida, malgrat que algun desaprensiu les va titllar de lletges. Va ser durant aquesta infantesa feliç que van començar els seus problemes. Aleshores, acostumaven a menjar tot el que els venia de gust, devorant dia rere dia milers de vehicles. Aviat van començar a sentir un malestar que no sabien d'on provenia. Va ser més tard, quan els metges, preveient símptomes més greus, van recomanar que mengessin més a poc a poc i que no s'empassessin peces de gran tonatge. Però les bessones poc cas feien als doctors i començaren a patir de restrenyiment.

Actualment, segueixen sense obeir, i a més, de vegades, són atacades per una mena de virus anomenat Manifestació, que fa que la seva digestió sigui encara més complicada.

Es per això que Barcelona té mal de panxa. I veient la mala educació de les bessones, potser arribarà a ser un mal de panxa crònic.

Comentaris

  • Viva l'humor [Ofensiu]
    ANEROL | 08-08-2007 | Valoració: 10

    i la ironia! Genial

  • Mal de ciutat[Ofensiu]
    Unaquimera | 02-12-2006 | Valoració: 10

    Així m'agrada! Una bona barreja de capacitat de crítica, un pessic d'humor que no arriba a ser agre, una prosa clara i neta, un punt de vista original, un contingut interessant, un relat curiós... una brevetat molt oportuna... que més es pot demanar?

    No et coneixia, però després d'haver-te descobert avui, he de tornar un altre dia per llegir més coses teves: intueixo que pot resultar molt grat en vista del tast que he fet ara!

    Fins aviat, doncs! T'envio una abraçada rodona com una ronda, però sense cap embús ( confio en què no et sentarà malament, no voldria ocasionar-te cap mal de... res, jajaja! ),
    Unaquimera

l´Autor

Capità Borratxo

61 Relats

131 Comentaris

55500 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
L'endemà d'aquella nit tot va ser nou. Però res no podria amb les seves ganes d'escriure. El capità va fotre's un bon glop d'aiguardent i obrí el llibre en blanc per la primera pàgina, tot escrivint:

"L'endemà d'aquella nit..."



Si voleu res, us deixo el meu e-mail:

rubenroca77@hotmail.com

Gràcies per tot! (sobretot per les correccions, comentaris, valoracions, etc.)