magre per dolç

Un relat de: Bonhomia
els meus peus llefiscosos trepitgen un parquet vell i inaguantable, em dutxo gelades de subordinació amb la mirada penetrant amb tota la força i el sexe, violentament, contra tota cultura possible. em fumo un cigarro i recordo que potser un dia de la setmana que bé designoraré la constància del meu plaer viciós i mortífer de mentides que qui vol assaborir. em faig un retrat de paràlisi i invoco a déu i sa puta mare perquè una tia em flageli la polla de tanta duresa de sequera penosa i de presó més que accidental foragitada del meu dret natural. hi ha un focus que em molesta i sóc en una habitació de pis vell de putades i desenganys. fart i content, mesclo coca.cola anti-paradoxalment- gwai de tanta merda de so televisiu i disseny cinematogràfics. els meus estreps els perdo quan em dóna la gana i lògicamen pq si, `pozque yo me lo meresco´. algú vol una tassa d'arròs i ketchup? algú s'ha dinat els diners de si mateix, algú porc i jo lloo els porcs autèntics de veritat pq s'ho passen mil vegades pitjor que jo, encara que em sembli mentida en aquest "triomfant-auto-apocalíptic" moment meu. i és que sóc tan dolç que ningú s'atreveix a provar-me. he dit. és la puta generosa meva veritat.

Sergi Elias
13-11-11

Comentaris

  • Contundent i personal[Ofensiu]
    Unaquimera | 23-11-2011

    Des que em vas dir en el teu darrer comentari que publicaries aquesta creació teva, vaig intentar ser a l’aguait... i avui per fi he trobat el moment de tornar-ho a llegir-ho detingudament, tal com recomanaves, i redactar un comentari.
    Som-hi.

    És una mostra de beat modern molt personal i contundent, aquesta.
    Resulta representatiu, invocador, declaratiu, provocador, designatiu, engrescador, definitiu, revelador... i molts altres “...ors” i “...ius” que podria atribuir-li, però que resulten innecessaris, ja que és un text que parla per si mateix força expressivament i no necessita qualificadors externs.
    I una lectura original respecte a la majoria de textos publicats a RC.

    Respecte al teu comentari, t’asseguro que no em vas ofendre en absolut.
    Les teves paraules les vaig trobar molt respectuoses, vas exposar la teva visió i vas exercir el teu dret a l’atreviment i la rebel•lió de forma afectuosa : t’ho agraeixo, Sergi!

    Evidentment, qualsevol relat meu pot incloure contradiccions, ja que jo mateixa ho sóc, de contradictòria, i els personatges literaris tenen també tot el dret a ser-ho, oi?

    Ara parlant només de tu i de mi, torno a coincidir quan dius “m'agrada viure el moment” i desitjo que això no ho evitis mai!
    També subscric les frases:
    “Protestar val la pena però sense derrotisme, i la victòria de la vida és la vida mateixa, el dia a dia i el moment.”
    “Acceptar és el camí de la felicitat, si, però el pessimisme només duu a la derrota.”

    I dit tot això, t’envio una abraçada viva i alegre, que tu mereixes.
    Unaquimera

  • Estimat Sergi,[Ofensiu]
    allan lee | 18-11-2011

    sembla que hagis arrencat la teva pell i més endintre i hagis dibuixat un laberint de dolor sobre una tela. Sí! Ens cal, obrir-nos de dalt a baix, tremolar i doldre, mirar-nos al mirall després de la metamorfosi. I després, respirar fons, i pensar en coses estimades, o en petites espurnes de llum brillant.

    Moltes gràcies, per llegir-me i comentar-me, maco. Ho valoro molt i t'ho agraeixo d'allò més. Una abraçada, ben sincera,


    a

  • Bonhomia | 18-11-2011

    Algú més s'atreveix? Fixeu-vos que el relat parla d'una indignació completa i de NECESSITATS UNIVERSALS DE CADA INDIVIDU, s'ha de llegir amb deteniment i tenint en compte que no em salto les normes. Vinga! Que és curt!


    Sergi

  • Pau Mora | 18-11-2011 | Valoració: 10

    Trobo que aquest beat modern peca una mica de punKapitalstyK i desafina una mica en el ritme però mola

  • Això...[Ofensiu]
    Bonhomia | 16-11-2011

    ... és un relat beat. No coneixeu la generació beat? Doncs això és beat modern, me l'he inventat jo.


    Sergi

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514942 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.