M'agrades molt

Un relat de: Canela fina
Amb el somriure se li feien els ulls petits, em mirava tan de prop que m’aclaparava. Lladre d’ànimes encongides, em feia sentir viva. Tornava a bategar.
Caminàvem sense destí, la nit a l’esquena, els carrers plens de paraules que ressonaven, façanes de pedra observant el desig, direccions desconegudes. Era fosc i llarg, estret, però ens hi vam entaforar. Silenci, era la muralla que rodejava la ciutat, olor de reclòs, la humitat arrissava els cabells, vaig sentir un bri d’aire gèlid a l’esquena.
_Tinc por.
No va obrir boca. Va agafar-me la mà amb fermesa per continuar amb decisió, una passa rere l’altra, junts. Al final un llum feble il·luminava unes escales, s’enfilaven pel mur, esgraons desgastats de temps, parets d’història contemplant com empreníem un nou trajecte.
De fons, música, Guns N`Roses. Un pub al capdamunt de les escales, de vegades la vida és màgia i et regala sorpreses així, era un lloc molt càlid, o potser vam ser nosaltres que dúiem la calidesa, no ho sé.
Unes cerveses i moltes mirades, petons robats, riallades escandaloses.
La conversa va dur a la proposta esbojarrada, excitada vaig aixecar-me mostrant-li l’escot ben a prop, frec a frec dels llavis:
_Vine.
Vam desfer el camí, escales avall, just sota la volta de pedra, penombra apetitosa del nostre rampell. Les mans fredes, els pits ardents, l’abric protegint l’esquena de les envestides ferotges, cames enllaçant-li la cintura i foc. Em sentia el sexe com regalimava i li mullava el pubis, la tenia tan erecta que gairebé em feia mal de tant endins, m’omplia. Amb un lleuger moviment vaig canviar la inclinació de la pelvis buscant just aquell punt especial i amb tres assalts vaig omplir-lo d’una brollada digna de pubilla.
Fosos d’humitat, besant-nos els fluids, la por de la incertesa, neguit a la fosca.
Va tornar a mirar-me molt endins:
_M’agrades molt.

Comentaris

  • feia temps...[Ofensiu]
    geraldine | 01-04-2020 | Valoració: 10

    que no entrava a relats en català, tant de temps com 7 anys i just he anat a parar al teu relat eròtic.
    Ple de sensualitat, de diversió, d'honestedat, d'energia... de dins del tot.
    Et segueixo llegint.

  • S'agraden molt[Ofensiu]
    Montseblanc | 10-03-2020

    El sexe que a una habitació neta i calenta seria només sexe, esdevé aventura inoblidable si es fa al recer d’una muralla més que mil•lenària, envoltats de nit. Tots podem fer que els nostres actes siguin especials o no. Als teus relats, els protagonistes solen viure situacions especials perquè ells ho volen, s’ho treballen, ho busquen i, un cop la vida se’ls hi embala, es deixen portar... M’ha encantat!

  • Va tornar a mirar-me molt endins: _M’agrades molt.[Ofensiu]
    Atlantis | 02-03-2020

    Va tornar a mirar-me molt endins:
    _M’agrades molt.

    El resum de la història, o bé el començament. Amb poques paraules i amb una descripció molt acurada de l'entorn un relat eròtic i intimista que m'ha agradat molt. Suposo que és perquè m'he acostumat a llegir-te, però els teus relats ara els trobo més suggerents i no tan explícits i és això el que fa que a mi m'agradi de com escrius. I escrius molt bé.

    Abraçada

  • Gràcies...Canela Fina.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 28-02-2020

    Gràcies pel teu amable comentari: Delicioses paraules i escrites des del cor, en el meu poema "Tronada de lletres". Me n'alegre de que t'haja agradat....
    Una abraçada.
    Perla de vellut

  • Dins de tu.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 28-02-2020 | Valoració: 10

    Aqueix, "m'agrades molt", està tan dins de tu, que vessa tant de desig i de magnetisme fins a ell... perquè el vols i el sents.
    Un plaer de lectura, Canela fina... que m'ha fet sentir-me entre els teus pensaments escrits amb mestria.
    Una abraçada...
    Perla de vellut
    Quan tingues temps, en la meua pàgina... hi ha alguna cosa interessant. Gràcies.

  • Sensitiu...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 28-02-2020 | Valoració: 10

    Un relat d'una exquisides que et pren de la mà i et fa ésser ulls amatents de tot el recorregut descrit, pas a passet, sentint la significació de cada mot, de cada suggeriment, de cada sensació que experimenten ambdós personatges. I si m'ho permets, jo perfeccionaria més encara aquest esplèndid text amb que ens has obsequiat, proposant-te fer uns petits canvis, o diu: "no va obrir boca" per (no va badar boca) i "la tenia tan erecte", per (estava tan trempat). Enhorabona! Nil.

  • M'agrada molt[Ofensiu]
    Akeron343 | 27-02-2020 | Valoració: 10

    Normalment em meravella el ritme dels teus relats, la pausa amb el detall i la rauxa amb l'acció, la sensibilitat amb les sensacions...
    Aquesta vegada visualitzo una història desgranada en flaixos, dues, tres imatges instantànies que s'encaixen en una escena plena de vida, plena de la punxant il·lusió del que està a punt de passar, de la passió de l'instant...

    Llegint-lo he pensat "ostia! jo cada dia necessito més paraules per descriure una imatge, la Canela cada dia en necessita menys de paraules, per explicar-nos una història".

    Felicitats i gràcies pel relat.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Canela fina

Canela fina

48 Relats

291 Comentaris

57874 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sempre he tingut la necessitat d'escriure, m'allibera.
Generar emocions en l'altre em fa sentir bé, per egocentrisme possiblement o potser per altruisme, m'agrada que la gent del meu voltant se senti a gust. Ves a saber...
Per cert, penso continuar utilitzant accents diacrítics, em declaro insubmisa a la nova normativa