M'agrades, m'agrades molt

Un relat de: Chelsea, the classic girls of 60's

Feia temps que et buscava, desitjava besar-te i abraçar-te, feia temps que somiava que algun dia t'alcançaria. Vaig tocar de peus a terra i em vaig fer adonar que tenies massa en què escollir i que jo no estava al teu nivell. Van passar els dies, bones estones, dolentes, els meus problemes, els teus, les meves pors, la teva moral... Un dia ens vam equivocar, un error tan esperat, però va ser el més meravellós que he comés mai. En una nit d'alcohol, o potser no tant, només el suficient per excusar-nos, vam besar-nos i en aquell moment el temps es va aturar, sentia els teus llavis per primer cop, tan tendres, suaus, sabrosos, uns llavis tan desitjats... Les meves mans recorrien el teu cos explorant-lo així com les mans d'un cec palpen tot allò que l'envolta, intentant conèixer i sentir-te aprop.

Passen els dies i et miro somrient i feliç, en cada moment en què al teu rostre se li escapa un gest complaient, et desitjo, observo el teu cos en cada instant meravellant-me de la seva perfecta i harmoniosa forma. Aquest Decembre brilla el sol, borten les flors i els ocells canten i és que, que més dóna si en realitat no és com jo ho veig, que més dóna si hem d'estar amagats com delinqüents que han comès un crim, ja res m'importa si amb això ja sóc feliç.

Comentaris

  • que més dóna...[Ofensiu]
    kispar fidu | 22-12-2005

    ...si només el veure't ja em feliç.

    " Un error vam cometre, la millor equivocació de la meva vida: vam juntar els nostres cors, i palpitàvem al mateix temps. Vaig sentir els teus llavis, la teva dolçor, el teu amor... vam estimar-nos, i jo encara t'estimo... m'agrades, m'agrades molt. "

    Una declaració d'amor en deixes anar tot el què et fa sentir...

    No havia passat mai pel teu raconet d'RC, i el títol del teu relat m'ha cridat molt l'atenció!

    Ens veiem per aquí!
    que vagi bé!

    Gemm@