M'AGRADA VEURE'T COM ET CREIX...

Un relat de: Jaumedelleida
M’AGRADA VEURE’T COM ET CREIX...

La Lluïsa tenia una sensibilitat d’allò més, i sempre li havia recomanat (gairebé amb termes de súplica) a l’Albert, que malgrat reconèixer que seria exagerat veure’s a diari, per circumstàncies obvies, sí li pregà que no es distanciessin massa les seves visites. El volia veure sovint.

Sempre l’esperaria a darrera hora quan havia de tancar l’establiment, per així poder-s’hi entretenir més estona i sense ja la molèstia que els hi ocasionaria la possibilitat de què entressin nous clients habituals. El volia sol a ell i en solitud, naturalment.

Desitjava com mai, tornar a veure’l aviat, perquè una de les coses que més li agraden en aquest món, és poder anar observant quan nota el cos del noi ben a prop del seu, el canvi físic que ha estat capaç de provocar-li. I després, si era satisfactòria l’experiència, -evidentment no podria ser d’altra manera- que es pogués ja convertir en hàbit.

Arribà doncs, la propera trobada i ja amb els llums apagats dels aparadors i les cortines baixades, féu seure a l’Albert en una de les butaques-sofà, li posà la bata adient, i es féu arramblar el focus de llums led. En aquesta ocasió, va voler fer ús d’una petita cinta mètrica per comprovar-ne la llargària, i efectuar-ne, després, les corresponents comparacions amb d'altres clients i amics.

Amb molt de cura i plena d’emoció, va notar com amb qüestió de pocs dies, li creixia el cabell molt més a poc a poc que quan li tallava sense tenir present el cicle lunar. No va poder evitar l’alegria conseqüent d’haver pogut certificar l’experiència de què, segons el període lunar en què es talla el cabell, triga més o menys a créixer. Noi, li esclatà la perruquera: "m’agrada veure’t com et creix el cabell ara. Seguirem doncs, d’ara endavant, amb aquest mètode".

Comentaris

  • Ho has tornat a fer[Ofensiu]
    Anaïs | 16-01-2013

    Un altre cop, buscant el doble sentit de les frases i les paraules, m'ho he passat bé llegint aquest text.
    Un somriure,
    Anaïs

  • no ve d'un pam, no ve d'un pam[Ofensiu]
    Matheu | 05-01-2013 | Valoració: 10

    pot agradar veure com et creix, com et penja, com se t'aixeca, com es torç, com se't mulla, com se't canvia de color, com no creu, com et fa quedar malament, com necessita que te'l massatgeixin, com amaga davall seu inspiracions literàries i/o pensaments libidinosos.
    P.D. I si aquesta insinuació o afirmació li fan a un calb, com canvia, oi?
    M'ha anat d'un pèl que no em rasurés la closca pensant en la Lluissa.
    Una abraçada des de les terres de secà

  • creix[Ofensiu]
    elena07 | 05-01-2013 | Valoració: 6

    Jajajaja, Jaume esta super divertit, es queeeeeee clar el titul ........
    Besets

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369788 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com