M'AGRADA EXCITAR SENSE CALCES

Un relat de: Jaumedelleida

M’AGRADA EXCITAR SENSE CALCES

M’ha sorprès que la nova col•laboradora de RC amb el pseudònim de MARYLIN, en la seva estrena amb només dos relats ja hagi arribat al pòdium dels més llegits i comentats, en tan sols uns dies, i m’he permès fer la unió dels dos títols seus, per enunciar el meu nou relat, que com podreu comprovar és també de temàtica eròtica. Una prova més de què aquest tipus de relats són, amb molta diferència, els més llegits, i per això en sóc assidu de crear-ne gaire bé més que de poesia.

Tot i la meva condició de pertànyer al gènere masculí, he de dir que estic totalment d’acord amb el contingut dels escrits de la meva col•lega i del que en ells s’hi dóna a entendre, i que a mi també m’agradaria poder tenir el poder de seducció i excitació que ella provoca als del mateix sexe com el meu. I ho vaig voler intentar, i l’única manera que podia fer-ho era vestint faldilla en una festa particular (però bastant nodrida) de disfresses (sense màscares) que va tenir lloc no fa gaire a casa d’un amic. I l’ocasió, la vaig tenir disfressant-me d’escocès, amb la típica faldilla a quadres, i evidentment, sense res a sota per tal de poder despertar la libido del personal femení de torn, i excitar-lo, adientment, igual com ho indica la Marylin en cadascun dels seus relats.

No cal dir, que menys excitar, l’únic que vaig provocar fou la riota de tots i sobre tot, de totes, en anar-me tapant com podia, les vergonyes i mai més ben dit. Què innocentot que vaig ser. Jo pensava que en veure’m les parts penjants i tambalejant-se com una esquella, faria excitar a més d’una noia i que alguna hauria d’anar-se’n tot seguit als lavabos a desfogar-se o simplement a demanar-me un “servei exprés” per apaivagar els fogots que li podria provocar el meu penjoll, que per cert, les continues rialles impediren de que es pogués expandir com fora de desitjar.

Resumint, cada vegada estic més convençut que l’art de seduir i d’excitar a través del sexe, és més exclusiu -per no dir únicament-, per part de la dona, i que nosaltres, els mascles, hem de guanyar-nos l’atracció del gènere contrari, amb uns altres tipus d’actituds, preferentment fent ús del nostre cervell, cosa que, en aquesta ocasió no en vaig donar massa prova de tenir-lo ben encertat.

Comentaris

  • Eròtica al poder[Ofensiu]
    Helena Sauras Matheu | 23-06-2012 | Valoració: 7

    Quanta raó, els relats eròtics són els més llegits. He escrit durant anys poesia que ningú entén i a la fi m'he decidit per la narrativa eròtica. Vaig escriure a RC el meu primer relat eròtic i per ser la primera cosa que publicada va obtenir diverses lectures. És una cosa que ens hem de plantejar a l'hora d'escriure.

  • Encara sort dels quades escocesos[Ofensiu]
    Lola | 24-05-2012 | Valoració: 10

    He passat per aquí un xic desconcertada. M'ha sorprès el teu relat. M'has fet riure. Segueix en el camí, a la recerca del poder de la seducció.

  • De n'hi dó[Ofensiu]
    Shupiluliuma | 21-05-2012

    Entre tu, la Marylin i ara s'hi han sumat el Quimiracle, la Montsepema, I Marta Aubàm ja podrieu editar conjuntament un llibre monogràfic del tema. Les botigues de llenceria crec que se'n resentirien.

  • Quina moguda![Ofensiu]
    Núria Niubó | 20-05-2012


    I què et diré jo? Déu ni do quina moguda de relats i comentaris!
    Però tu ves fent que has agafat el fil i sempre és agradable passar una bona estona llegint els teus relats, que com aquest, tenen un to d'erotisme que mai ratlla la grolleria i que son molt divertits.
    Com diu l'Aurora... guarda't la "faldilleta" per algun dia a l'Smiling !

    Fins aviat !
    núria

  • Aquesta no la sabia![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 18-05-2012 | Valoració: 10

    Que et doni per vestir-te d'escocès en les festes de disfresses, Et proposo que vinguis algun dia a l'Smiling "d'esa guisa" i ja valorarem el cas "comme il faut", amb tot detall, després de la investigació corresponent.
    Petons

  • M'AGRADA ANAR SENSE CALCES[Ofensiu]
    MARYLIN | 17-05-2012

    Molt bo el teu relat Jaume, m'ha agradat que hagis agafat els dos títols dels meus escrits, controvertits per cert, m'agrada crear controversia i liarla, per que no?
    La gent es mosqueja discuteix, en fi el forum en va ple l'he liat, com sempre, he donat que parlar, i això m'encanta,
    petons jaume, i ara fes-ne un amb els peus

  • m'agrada[Ofensiu]
    montsepema | 17-05-2012

    directe i divertida com ha de ser, almenys he esboçat un somriure, per a mi es suficient.

  • xelofont | 17-05-2012

    Sort que ho has escrit perquè justament estava preparant una de grossa pel dissabte, bé, no gaire grossa, normal o petita, no ho se...he rigut molt, de fet m'he imaginat l'escena i realment no quedaria bé... i és diferent en un home, de totes maneres també hi han maneres, suposo que les dones miren el culet i els pectorals en molts casos i per això alguns també ho ensenyen, però és diferent, hi ha més feina, elles es mouen una mica i ja està...be, gràcies per fer-me riure, s'agraeïx

  • Nota de l'autor:[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 17-05-2012

    2 coses: En primer lloc, dir-vos que no he copiat literalment els dos títols de la Marylin. Ella fa servir l'expressió verbal: M'ENCANTA i jo faig servir: M'AGRADA.
    i en segon lloc, celebro en part que tot aquests relats hagin despertat certa expectació, però molt em fa tèmer que la guerra de nous relats que s'intueix vindran properament, amb titulars i temàtiques semblants als de la Marylin o meu recent, caiguin en la barroeria pel sol fet d'omplir de polèmiques estèrils el Web de RC. I crec que, malgrat un relat en qüestió puguir ésser del to més pujat que hom pugui imaginar, caldria en tot sentits que els articles tinguin certa qualitat, pel bé de la cultura i pel propi prestigi dels relataires.

  • Per la sinceritat[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 16-05-2012 | Valoració: 10

    Tot es redueix a un fet molt simple, en algun moment la femella de l’espècie sapiens, va decidir donar-se la volta – fins aleshores en el sexe sempre estava d’esquena com la resta de femelles - , això va desconcertar al pobre mascle sapiens - i el desconcerta encara – i va fer que des d’aquell moment el ‘poder sexual ‘, passes a dependre únicament de les dones.

Valoració mitja: 9.4

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

370849 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com