màgia

Un relat de: rbbarau

No sé si va ser màgia. El temps passava volant i fins i tot sentia una melodia de colors de fons. Passejàvem en silenci però explicant-nos el món. El present, el passat i el futur s'unien en una linia al fons de l'horitzó i jo caminava mirant-la, segura de poder atrapar-la. La meva vida en aquell instant era un espectacle de circ, ple d'emocions. Tu eres el malabarista protagonista de la funció. Estaves dret al mig de l'escenari, i jo et contemplava des de lluny, tenint-te al costat. Els nostres pensaments s'entrecreuaven i, sense adonar-nos, teixíem una relació a base de silenci i de confiança muda.
Es van aturar un instant tots els rellotges del món. Una força amiga ens va unir les mans. El nostre entorn volava i marxava veient que era del tot prescindible. Érem dos amants en mig de la ciutat. Les nostres passes acompassades anaven al ritme del nostre món. Tot girava al nostre voltant, i la melodia s'anava fent cada cop més propera. Ballàvem una dansa que ningú mai ens havia ensenyat, però que instintivament sabíem. En cada moment teníem la certesa d'estar fent el que calia, d'estar seguint un guió que mai no havíem llegit però que enteníem a la perfecció… ens deixàvem portar i el destí ens duia al lloc on ha dut tants cops a tanta gent, però fent-nos sentir unics. Estàvem en un món paral·lel. Érem presoners de les nostres mans, del nostre tacte, però ens sentíem més lliures que mai. Estàvem tant units que semblàvem un de sol, i per això no ens calia parlar. No ens calia mirar-nos, només ens calia anar agafats de la mà, caminar al mateix ritme, i sentir la mateixa melodia de somni.
Tot d'un plegat desapareix del tot el món. Estem en un univers fosc caminant damunt de res, sota de res i al costat de res. Només tu i jo. Tu i jo agafats de la mà. Sento una mirada clavada en la meva cara. No la torno. Jo segueixo mirant endavant. Segura i insegura de tot. Com els pirates quan busquen terra i estan al mig del mar. Jo estava enmig de la passió. Concentrada en les meves passes, i en la línia al fons de l'horitzó, que m'atreia i es movia confeccionant unes ziga-zagues que feien d'aquells moments autèntics oasis. No necessitava res més. Sentia que flotava, em sentia totalment lliure al seu costat, sentia que si saltava aixecaria el vol i deixaria que l'aire em refresqués la cara.

Comentaris

  • moments màgics[Ofensiu]
    ESTEL | 13-06-2008 | Valoració: 10

    Hi ha moments en la vida que no s´oblidaràn mai, passaràn d´altres, però aquests moments tenen la màgia especial per sentir-los únics. La unió de les mans, quan hi ha tanta estima és un moment de complicitat que ens fa sentir plens...............

  • Molt molt Bo![Ofensiu]
    gudari | 13-06-2008

    Ei, la veritat es que l'he hagut de llegir sense parar, i tornar-lo a llegir per assaborir-lo... jeje. Molt Bo!!
    Wno felicitats des d'un racó de BCN, fart d'estudiar però bé la tempesta s'acaba i el bon temps arriba!

    Salut i fins aviat!!

    PD: els ràngers fliparien amb contes així... jeje Apalinsss petons!!

  • La màgia del vostre món[Ofensiu]
    kispar fidu | 21-02-2006

    La màgia que omple mirades quan l'amor està entremig. Només calia saber que et tenia a prop, el simple tacte de la teva ma em feia sentir segura, sabia que erets allà, amb mi...

    Segura i insegura de tot. Com els pirates quan busquen terra i estan al mig del mar.

    M'agrada aquesta comparació amb els pirates...!

    [ pi que era amb tu que col·leccionàvem frases? jejeje: doncs, aquí algunes més:

    "En los libros podemos refugiar nuestros sueños para que no se mueran de frío."
    La lengua de las mariposas

    Busca'm, troba'm, persegueix-me, desitja'm (potser); però no em deixis somiar-te, perquè no seria capaç de, de tu, desfer-me'n.
    kispar fidu

    "Cada vez que un libro cambia de manos, cada vez que alguien desliza la mirada por sus páginas, su espíritu crece y se hace fuerte"
    La sombra del viento



    que vagi bé!
    ens veiem,
    Gemm@


  • ka makuuuu...!!!![Ofensiu]
    Marchetto | 30-01-2006 | Valoració: 10

    uaaalaa... Roser... k b keskrius. M'ha agradat molt aquest text.. jejeje.. kom pots komprovar e akonseguit trobarte en akesta pagina :P bueno wpa... vai a seguir llegint els teus txtos..... bsitus wpa!!!!

  • Snif...[Ofensiu]
    Carolina Achilles | 15-11-2005

    Ai roser, jo ja t'he he dit el que..
    Casi ploro, bé casi no sonfesso que he plorat! jajaja

    M'ha encantat de veritat!

  • magic[Ofensiu]
    irenita | 19-10-2005

    el teu relat sí ke despren magia en llegir-lo.És molt maco de veritat.. Un peto ben fort preciosa

  • M'encanta[Ofensiu]
    N | 19-10-2005 | Valoració: 8

    Aquesta història em fa que vulgui viure aquest moment, és una d'aquelles estones que passes molts pocs cops a la vida, però que sí, quan passen realment són màgiques. Un petó guapa!

  • Una melodia...[Ofensiu]
    bdjer | 17-10-2005 | Valoració: 10

    ... càlida i suau... Les descripcions perfectes, tal i com les vostres passes, les paraules van acompassades creant una suau melodia que deixa encisat. M'agrada el fragment que diu "Ballàvem una dansa que ningú mai ens havia ensenyat, però que instintivament sabíem. En cada moment teníem la certesa d'estar fent el que calia, d'estar seguint un guió que mai no havíem llegit però que enteníem a la perfecció…" Impressionant. De debò que transmets cada paraula, cada sensació, i transportes al lector al lloc que ens descrius.
    "No necessitava res més. Sentia que flotava, em sentia totalment lliure al seu costat, sentia que si saltava aixecaria el vol i deixaria que l'aire em refresqués la cara." Suposo que amb aquest final ja m'has fet quedar del tot convençuda de que escrius de putíssima mare! Et seguiré llegint, espero el teu proper relat!

    Petons,
    Bdjer

  • terecita | 14-10-2005

    roser! soc la tere..
    esta molt ben escrit! I la descripció és molt maca, t'ho pots imaginar tot! :P jeje, després en parlem més, però només volia dir-te que m'ha agradat molt.
    un petooo!!

  • Brutaaaal[Ofensiu]
    MireCat | 14-10-2005

    Ualaaaaa!! ka makuuu nenaaa!! En seriu escrius de coña i sa de dir ke vaya imaginaciooo ;) no ara en seriu...es makisim...si kasi ma fotu a plorar...segueix escribin...ke me subscrit sols x poderte pusar el comentari jajajaja Tu ja sas ki sooooc ehh **мyяe**

Valoració mitja: 9.5