Madrid proclama la república!

Un relat de: nadàlia
Madrid després de proclamar la república de l'Estat Espanyol dins de la provisionalitat de la monarquia , s'avança per l'esquerra a la possible proclamació d'Independència del President de la Generalitat de Catalunya que veient com han anat les coses proclamarà, de ben segur, l'autonomia automàtica de Catalunya com a Estat fora de la República Española. Els fets han anat tan de pressa que només podem dir que tot plegat formava part d'una estratègia de grups minoritarisdell Congrès dels Diputats que s'han alçat contra l' imperi de la llei i proclamant el bé comú, han instaurat la República. El Presiden anterior, hores d'ara, és atès per un equip d'emergències mèdiques en una altra sala del Congrès i el més sorprenent és que la Vicepresidenta formava part del complot i ha estat, en l'exili, podríem dir, una de les ideologues de la Nova República, la república de totes segons acaba de dir, també encapçalada per totes les alcaldesses de l'Estat. Poca cosa podem dir de nou, l'atenció mediàtica fuig de Barcelona i es centra en aquest cop d'estat com han definit els parlamentaris de la vella política, i , apel.len al tribunal constitucional per resoldre les alegacions. El nou presiden de la república, jove i flamant orador ha donat les gràcies a totes les nacions de l'estat per tota l'estratègia que després de tants anys havien desviat l'atenció sobre Catalunya..
Seguirem informant, els carrer de la Capital estan atapeïts de persones, homes, dones i nens amb la bandera republicana que han portat de Portugal, milions de banderes que restaven amagades a tocar Galícia, on mai ningu de l'antic règim hagués sospitat. Els carrers són un clam:"Viva la República!
Demà serà un dia curull, emocionant i ple de noves noves...

Comentaris

  • Noves intencions[Ofensiu]
    Bonhomia | 12-11-2017 | Valoració: 10

    A veure si s'independitza Astúries! Hahaha! Molt bo!


    Sergi : )

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45543 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!