MACROREPTE:Un relat de 24 hores,bé 22 dues per menjar,estirar els braços....

Un relat de: nadàlia
RELATMARATÓ:proposem, alguns eixelebrats, fer tot un repte d'escriptura, un text llarg, etern que ens ocupi el màxim nombre d'hores possible.Podem escriure des de 24 hores, que fora el rècord, imagineu-vos sense dormir, ni menjar, bé hom pot fer una queixalada mentre escriu, eh eh eh, o fins que la imaginació aguanti, 22,21 14 les hores que puguem.Sempre hi ha un dia que podem dedicar a fer aquesta marató d'escriptura en català, encara que al Wert no li faci gaire gràcia la idea. Es tracta de fer com aquest xicot tan eixerit, en Jornet, es diu...oi?és que pels noms sóc un desastre, sí ara ho recordo en Killian que puja i baixa les muntanyes més altes com si fossin turonets. Vinga és hora d'animar-se, entre tots plegats podem decidir si ho fem un dia concret o no, s'accepten idees o suggeriments, el que sigui perquè tots nosaltres, els relataires de RC en som protagonistes. No es tracta de donar més feina a l'equip de RC però penso que tenim tot el temps del món, cal agafar-s'ho amb filosofia i "divertimento", sense presses. Entre tots decidirem el TEMPO.
Hi pot haver premis segons les votacions o un gran premi per a tots, de fet la publicació d'aquests extensos relats ja ho seria...m'estic emocionant només de pensar-hi...segur que em deixo moltes coses i molts caps per lligar però escric a raig tal com em surt i es una IDEA que cal definir entre tots, de fet tampoc crec que sigui gaire complicat. VINGA RELATAIRES, GRANS I JOVES, PETITS I MARRECS,
ens espera tot un repte. Estic pensant que un altre premi podria ésser enviar-ho tot plegat al senyor Wert o Werde com vulgui.Podem xalar de valent escrivint i llegint tot tipus de relats. Esperem els vostres suggeriments, idees favorables, desfavorables, mínim de participants, tot és plantejable i des d'aquí intentarem moderar els debats.
PARTICIPA, L'IMPORTANT ÉS GUANYAR!!!!GUANYES SI PARTICIPES!!!!PER TANT L'IMPORTANT ÉS PARTICIPAR!!!!!TANT IMPORTANT ÉS PARTICIPAR COM GUANYAR!!!ESCRIVIU A RAIG FET, O, NO, MESURANT CADASCUN DELS MOTS EMPRATS......ESPEREM ELS VOSTRES COMENTARIS VALENTS RELATAIRES.
UN DIA SENCER DEDICAT A L'ESCRIPTURA..La nostra mil.lenària llengua ve es mereix unes horetes. Fins ara boniques, bonics uns petonets i unes abraçades càlides i dolces per a totes i tots.

Comentaris

  • Gràcies pel comentari. [Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 27-10-2012 | Valoració: 10

    A les qüestions que planteges :
    !. Com m’ho faig.
    Cada dia m’imposo fer com a mínim un relat.
    2. Jussà/Sobirà
    Paraules catalanes especifiques per designar relacions geogràfiques i/o orogràfiques.
    Al 1714 s’imposa a sang i fetge ALTO/BAJO
    Quan es `permet’ dir coses en català es fa una traducció directa ALT/ BAIG, i fins avui.
    El català era, és i serà sempre una llengua més culta que el castellà [ entre nosaltres, crec que Déu era català ]

l´Autor

nadàlia

46 Relats

86 Comentaris

45506 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Persona a qui entre d'altres coses, li agrada escriure, tinc publicada una novel.la eròtica "L'emprovador de senyores" del 2003, de l'editorial Abadia...fa temps que assajo poemes i relats i em deixo anar amb la imaginació i les vivències com a fogar de nous temes.
Escriure, escriure , per foragitar esculls i viure el moment present.
Tinc , també, tres flors a casa, que perfumen l'estela del camí.
Una forta abraçada i moltes lectures, que n'hi ha per donar i per vendre!
La vida? neix també al secà i entre les pedres,la vida empeny la vida, fem-ho senzill!