M2S

Un relat de: kispar fidu

M2S

Són tres noms. Sí, tr3s.

El primer va ser S...
Va ser el primer perquè va ser la primera vegada que el què sentia em feia dubtar i plantejar-me infinitat de coses...
Aquesta S va estar força temps rondant-me pel cap, tot i que al saber que era impossible, la seva força va anar disminuint poc a poc...

Després va venir una M... que a part de ser la inicial de l'illa de Menorca (on ella va aparèixer...), també va ser la M del meu nom. Del segon... sí, del segon cop que les imatges que corrien pels meus ulls feien espurnejar el meu cap.
Aquest segon va ser ràpid, preciós i molt tendre (almenys per mi), massa tendre. I també va ser impossible; sí, també. Jo no en sé massa d'escollir... i a més el meu cor no em pregunta abans de fer-ho. Vaig tenir esperances al principi, que tot i ser petites, mantenien els meus somnis frescos.

Aquesta M encara es manté viva... tot i que cada cop intento anar apagant la seva flama per fer desaparèixer la seva escalfor.

Recentment una altra M va aparèixer. Aquest cop compartint "professió"! Una M de la qual diria que no he arribat a enamorar-me'n, però me n'he quedat a les portes. Potser perquè ja cansada de dues decepcions no volia avançar massa de pressa i ja vaig decidir esperar una mica més lluny. Però tot i que la relació anava creixent i que a l'estar amb ella naixia una màgia entre nosaltres que com a mínim jo podia percebre, per cap d'any vaig haver de tornar a ensorrar els meus somnis.

Ara ja no hi ha cap lletra més de moment. L'abecedari del meu cor segueix blanc fins a recuperar-se, espero. Algunes de les lletres encara em cremen les venes i m'il·luminen els ulls al passar davant meu en imatges. Però faig el cor fort i intento anar-les fent desaparèixer.

Són tres noms. Si, tres. I segueixen formant part de la meva vida. Els tres segueixen tenint un espai molt important i entre nosaltres encara hi ha una gran amistat.

Tres noms, M2S
Tres noms i la meva inicial: M2S + G

M2S + G = La formula d'alguns dels meus petits somnis.

Comentaris

  • Fórmula ideal...[Ofensiu]
    brideshead | 31-01-2006

    Hola dofineta! M'ha cridat l'atenció aquest títol tan enginyós per parlar-nos de la crònica d'un passat i d'un present emocionals. És bo adonar-se del moment en què ja no creus que aquella relació que fins aleshores et semblava màgica, pugui tirar endavant. I alhora, és meravellós poder ser capaç de mantenir una amistat amb aquelles persones perquè, d'alguna manera, són part de tu i t'han ajudat a créixer.

    Dius que ara mateix no hi cap altra lletra de l'abecedari en el teu cor.... però sorgirà, segur!
    I llavors la teva fòrmula màgica serà:

    M al quadrat + S + ? + G

    perquè aquest interrogant es convertirà en la lletra que et falta per completar el puzzle.

    Un bon relat, dofineta. M'agrada l'harmoniositat amb que l'has escrit i el sentiment profund d'enyor, però alhora d'esperança, que hi has sabut transmetre.

    Endavant amb l'escriptura, que ho has fent molt i molt rebé!

    Un petonasset, dofineta.

  • DiOn | 30-01-2006

    'ha agradat molt. Original, Irònic i sense dramatitzar!!
    Hi han tantes lletres i n'hem de repetir tantes!!
    Petó
    M!

  • Hola :)[Ofensiu]
    Maria Pilar Palau Bertran | 29-01-2006 | Valoració: 10

    Gràcies pel teu comentari, pero t'asseguro que qualsevol cosa és bona fins i tot un armari per treure la mandra que se t'apodera en certs moments de la joventut .
    Apa que vagi bé i ja et llegiré alguna vegada.

  • Que original kispar fidu![Ofensiu]
    llu6na6 | 21-01-2006

    M'ha agradat molt tornar-te a trobar "per aquí" .

    És molt bonic el teu relat.

    Aconsegueixes que el que podria tenir el color, només, de l'enyor, tingui un to valent de superació i ironia.

    Molt bé kispar fidu! em fa molt feliç saber de tu. A reveure. Petons.

  • es bonic[Ofensiu]
    AINOA | 17-01-2006 | Valoració: 9

    Hola Gemma, feia temps que no et llegia i me agradat tornai a ferho. es escrit un relat amb molts records i sentiments.
    Pero lo mès important en la amistat i el valor que li dones.
    Una abraçada macà.

  • Compartir[Ofensiu]
    Carme Dangla | 15-01-2006

    M'agrada especialment quan dius que encara hi ha una gran amistat.
    Jo dic, sense gaire experiència que l'amor és un pas més en la amistat.
    També sense experiència noto com si una força interior m'empenyés a estimar, sense cap objectiu en el cap, una força que si l'escolto em diu que no he de ser egoista, malgrat els desitjos de satisfacció personal que tan sovint s'imposen al veritable amor.
    Crec que hi ha una lluita constant entre el desig de córrer i avançar etapes i la serenor necessària per fer evolucionar els sentiments.
    Veig que ets una persona que estima, estic convençuda que si estimes a fons, l'amor arribarà de manera imprevista, encara que en el camí, altres quedin sols en grans amistats. Penso que no ha de ser un drama, hi ha moltes vegades que per causes alienes, no pot ser el que el cor necessita urgentment, però el temps pot canviar les coses i donar-nos altres oportunitats,
    Ara pots pensar que sóc una nena enamorada i sense gaire seny, que es vol fer l'adulta amb rapidesa, potser sí, però m'agrada compartir sentiments per això cada vegada que llegeixo gent com tu, aprenc alguna cosa i reflexiono.
    No puc més que donar-teles gràcies per compartir.

  • que guapo....[Ofensiu]
    Menorca | 15-01-2006

    Eis... són les tantes de la matinada i estem d'examens... però no pdoia dormir i m'he llevat a escriure cosa que em rondava pel cap (suposo que en el seu moment apareixierà per aqui...)

    El relat és la mar de xulo, perquè és com un repàs de les teves històries (sentimentals, clar)i m'ha fet gràcia la manera com ho has enfocat.

    D'una cosa no en tinc cap dubte: segur que aquesta fórmula, potser amb noves variables, serà la fórmula de la teva felicitat.

    Molts de petons i fins aviat

  • No desisteixis... [Ofensiu]
    Sol_ixent | 14-01-2006

    Hola, ja he vist el teu comentari en un dels meus relats. Com deus haver observat en els meus relats, les "històries d'amor" són complicades, i sovint ens enamorem de qui no toca, què hi farem! A tots ens atrau més allò que és més impossible, però, tot i que segurament no sóc la més indicada per donar-te consell, et diré que no et rendeixis, que sempre hi haurà algú esperant-te, en algun lloc per molt impossible que et sembli.
    Per cert: aquesta frase de "La sombra del viento", m'encanta... és súper encertada, i m'encanta.
    Vinga noia, una abraçada!


l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

210871 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo