Luxúria virtuosa (ARC a la ràdio - luxúria)

Un relat de: Llorenç Garcia
Presidies els meus somnis amb pell nívea i cabells daurats que onejaven com un sol imperial de migdia. Amb la teua mirada glauca i transparent servaries la puresa dels valors que sempre havia anhelat perpetuar. Però sorgires amb pell tostada com la canyella i pupil•les fosques com grans de café tostant-se al Tròpic. Ara la teua cabellera fosca és la meua bandera, les teues corbes la meua insígnia i els teus petons la meua nova salutació de la qual en sóc un fervorós devot. Sols tinc la dèria d’atravessar l’oceà que ens separa i mestisar-nos en un cor que glatisca a l’uníson.
Hiedrich signà aquella dedicación amb gargots quasi gòtics. Veure les mamelles i el cul d’aquella mulata fou el detonant que l’abocà a arrencar-se l’esvàstica adherida al braç. Un pecat capital no havia esdevingut mai una virtut tan excelsa.

Comentaris

  • Gran relat[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 15-06-2013

    i un gir genial, un pecat molt ben triat i molt ben narrat. Felicitats!

  • crohnic | 22-12-2012

    Fantàstic!! No m'estranya gens que l'hagin seleccionat com a finalista del mes... Inclús m'atreveixo a dir que té moltes possibilitats de ser un dels tres microrelats guanyadors... Enhorabona company!!

  • Felicitats!!![Ofensiu]
    Toni Arencón Arias | 02-12-2012 | Valoració: 10


    Enhorabona per la selecció!

  • Enhorabona!!![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Pecats capitals (7+1)” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(associacio.relataires@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ PECATS CAPITALS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................
    amb DNI. número ......................................................................................
    i nick relataire ............................................................................................
    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................
    seleccionat del mes de ..............................................................................,
    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Pecats capitals (7+1)” que s’editarà a finals de 2013 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Perfecció[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 13-11-2012 | Valoració: 10

    Magnífic! M'has deixat garratibat amb aquest breu i preciós relat. Amb el teu estil poètic, de prosa poètica que no t'abandona, amb un llenguatge precís, un vocabulari per a sucar-hi pà, una riquesa pels barcelonins aprenents i una sensació de bona literatura i prou, que ja és molt! Una petita obra mestra, mestre. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Llorenç Garcia

Llorenç Garcia

87 Relats

314 Comentaris

108010 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig nàixer a Yecla, terra cèlebre pel vi de la qual vaig ser collita del 1979. Hi vaig viure una infantesa un tant anodina per a un nen, però molt enriquidora en el meu fur intern.

Quan el mil·leni anava agonitzant, vaig traslladar-me a la ciutat de València on, amb l'excusa d'estudiar a la Universitat, vaig aprendre a fer-me adult si bé aquest procés no sé si arribarà a completar-se algun dia satisfactòriament... A València també vaig anar nodrint-me del devessall de sentiments i experiències de persones que l'atzar m'oferia.

També vaig descobrir les excel·lències de la llengua i literatura en català que acabaren formant part del meu esperit rere haver sigut criat en un ambient culturalment i idiomàticament castellanòfon. Efectivament, Mercè Rodoreda i Martí i Pol entre altres em van arrabassar el cor.

"Relats en català" va suposar una afortunada troballa dins del meu vagarejar per la xarxa on puc soltar les regnes que retenen tota la gamma de sentiments que bullen dins de mi.

Gràcies.

Llorenç Garcia

el meu blog