L’únic membre i ambaixador de Barcelona

Un relat de: Neus Marín Cupull
Estimada Alcaldessa,

Tal com ja vam quedar, li envio la memòria anual . Realment els objectius crec que els he aconseguit . Sóc l’únic membre i ambaixador de Barcelona i donada la importància del càrrec, he ha dut a terme tot el que m’ha encomanat : Vaig en “Bicing”, sóc membre dels balls tradicionals de la zona , sobretot el “Reggaeton” que per cert, se’n dona força bé. Dels idiomes , què li puc dir? Parlo anglès correctament , el xinès ,el mandarí, el pakistanès ni cal dir.. Del rus tinc un bon nivell. Sobre el tema culinari que entre el sushi i el kebab tinc els budells una mica ressentits, però no es preocupi el metge ja m’ha dit que sobreviure.
D’altra banda, tot i que sóc conscient del meu càrrec. Puc fer-li un petit suggeriment? Fora possible que envies més personal a la zona afectada??
Tinc 85 anys i recórrer tota Barcelona provoca que em flaquegin les cames i tinc por de no poder complir el seu projecte, ja sé que vostè va molt enfeinada, però si pogués incloure més diners en els pressupostos , li asseguro que tot quedaria més assolit.
D’altra banda, si això li comporta anar aigua avall , em conformo en unes vacances. Per què no m’envia a la muntanya? On pugui menja mongetes amb botifarres i veure gent amb barretina ballant sardanes.
Tot i així, quedo a la seva disposició com sempre
Atentament,
JosepM Puig i Masferrer
L’únic membre i ambaixador de Barcelona

Comentaris

  • Recurs humorístic[Ofensiu]
    llpages | 01-05-2020

    L'exageració és un recurs humorístic que quasi no falla mai. És la base del teu relat, el qual posa èmfasi en el calidoscopi de cultures en què s'ha convertit Barcelona. És cert el que dius, i el to foteta és encertat, i m'agrada, però és una visió parcial. No obstant, aquí del que es tracta és de gaudir de la lectura amb una idea original, i crec que ho has assolit. A seguir escrivint, Neus!

  • Bon càrrec:[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 12-12-2018 | Valoració: 10

    Primer gràcies per vindre a la meua pàgina i llegir-me el poema de "Escriure't i amar-te" i donar-te les gràcies.
    Per aquest relat teu, Neus, m'ha agradat molt i té una picaresca molt rica en humor que és molt bo. Ha ha ha... tens molt bona mà, per aquest relat.
    Una abraçada dolça...
    Perla de Vellut

    Fins a l'altra... i tapa't que fa fred...

l´Autor

Foto de perfil de Neus Marín Cupull

Neus Marín Cupull

35 Relats

377 Comentaris

23570 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Nascuda a Barcelona, un dia d'abril.

Ofici: Aprenent
Estudis: Formació continuada de l'aprenentatge.
Neguits: Tots i cap. Només vull deixar-me anar i sobretot no deixar d'aprendre mai
.