L'ull i l'aixada (cinc haikús)

Un relat de: Dolça Parvati

El gos reposa;
Mentre els braços treballen,
Dolç, acompanya.

Sol de vesprada,
Esclat de primavera
Verd, or i plata.

Guants de fer feina
Les breus mans arreceren
Perquè acaronen.

Sona l'aixada
Mentre l'ocell refila
I el talp somica.

Blanca campana,
La cala neix de l'ombra
De fulla verda.

Comentaris

  • Preciosos [Ofensiu]
    Nonna_Carme | 20-01-2010

    i perfectes en la seva senzillesa. Tal vegada per això m'han agradat tant. Felicitats, Dolça!

  • Tècnica utilitzant...[Ofensiu]
    rnbonet | 30-05-2009

    ...tant l'aixada com la mètrica.
    I bona companya -que ho he sentit d'oïda!-. Acabant, tota una dona!
    Salut i rebolica!

    PS. Recollons! I uns haikus de puta mare, xicona!

  • Perfecció aquàtica[Ofensiu]
    deòmises | 26-05-2009

    Visió tendra,
    A la teva manera
    Descrius les coses.

    Són gotes d'aigua
    Perfectes, clares, Dolça,
    Que es deixen beure...


    d.

  • L'ull i el sol a la cara[Ofensiu]
    lluis perealbert | 24-05-2009

    El gos reposa,mentre..... en faig una imatge molt precisa del moment.

    Verd or i plata son colors del temps. Crec que ets força observadora .