"Love and happiness"

Un relat de: Quitus
La nostre relació avançava a ritme de “A flower is not (just) a flower”.
No estava massa clar cap on anava tot plegat. Només en certs instants, a l'hora de follar, una bogeria fugaç semblava conduir les nostres vides cap cert punt.
Després.
Just a l'haver ejaculat.
La buidor es tornava a fer present.
La buidor i la distancia (sideral).
Intentar parlar.
Comunicar-se.
Tot era en va.
Hi havia una frase no dita, però que surava entre nosaltres. Un “Això s'acabat” que mai es diria, però que era admès i sofert, per tots dos.
Tard o d'hora, algú havia de fer el pas, però ambdós érem massa covards per fer-lo.
Amb tot plegat.
Amb tota la relació morta.
Amb cap assumpte que compartir, per compartir. Aquell sexe, va ser el millor de la meua vida.
Aquell estiu calorós del 2016, fins cert punt, el món es va aturar, i no es va posar en marxa mai més.

Comentaris

  • Sangifetge...[Ofensiu]
    Quitus | 12-06-2012

    ... no crec que sigui el millor per parlar de relats basats en tòpics (Amsterdam, barri roig, prostitutes, Roxane de "The police", etc... juraria que tot plegat ho deixes anar en una sola frase en el teu relat).
    L'afirmació del protagonista, pot sembla inversemblant. Tanmateix, es un intent (fútil, com qualsevol intent d'aproximació a l'ànima humana) de mostrar que no necessàriament hi ha d'haver relació entre l'amor i la sexualitat (relació, a tombs, imposada absurdament per algunes fes religioses).
    La data podria ser qualsevol i no es cap intent de fer girar el relat cap enlloc. De fet, en fot força la tendència d'acabar els relats curts, amb girs de guió. Només es una data, i com a data humana, creada per l'home, potser senyala certa futilitat de l'especie en creure, en pensar, que l'ara i l'aquí es únic. Que creure que un es el primer en pensar "que el món es va aturar" de fet no es cap "novetat".
    Esperant haver estat d'ajuda.
    Q.
    p.d: L'hi enviaré la resposta per e-mail (si puc) i si no posaré un enllaç al fòrum. Temo, tanmateix, que la seua resposta "irada" (adjectiu que m'agrada, però que segurament no s'escau amb el seu estat d'ànim a l'hora d'escriure la seua crítica) es degui a cert comentari del fòrum. Agrairia, si es així, que respongués al fòrum (em semblaria més just, de fet).
    Sense voler ser de més molèsties (segurament, pensant tot el contrari al moment d'escriure això),
    Q

  • Mmmm...[Ofensiu]
    Floripòndia | 29-05-2012

    Faries bé en no aixecar calumnies. Desconec el motiu de les lectures, però no en tinc res a veure. Potser ho podries demanar a Hormatech.

l´Autor

Foto de perfil de Quitus

Quitus

8 Relats

19 Comentaris

8362 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
肛門性交。
深いキス。
遊び心のある言語。
唾液の交換。
朝まで愛を作る。
食べ物。
とセックスを考える。
三島は、我々は誇りになります。