L'observador

Un relat de: Abs

Mentre pujava les escales que portaven al terrat sentia altre cop un calfred recorrent-li el cos. Avançant graó rea raó anava construint un rastre de perfum barat que es barrejava amb la ferum de humitat que desprenien aquelles parets esquerdades.
Finalment, com cada tarda, va arribar al cim, aquell tros de sostre era desert. El noi va fer una ullada al seu voltant, efectivament, estava sol.
Sigil·losament, encara amb por de ser descobert, va treure de la motxilla, que feia uns segons havia abandonat a terra, uns binocles molt antics, eren l'únic que encara conservava del seu pare.
Les papallones de l'estomac començaren a volar fràgilment, el rellotge marcava les set. Era l'hora. El noi va tocar-se els cabells amb els dits, continuaven greixosos com el dia abans, però això ara no venia al cas, ja s'ocuparia d'ells més tard.
Tremolant va apropar-se els binocles als ulls i va fixar la mirada en la porta d'aquella pastisseria "Can Simó" es deia. De sobte en va sortir una noia jove, duia un nen en braços, era bonica però no, no era ella a qui esperava.
Va persistir observant aquell lloc, fins que altre cop la porta va obrir-se i va aparèixer la dona anhelada, mentre un espasme d'emoció recorria el cos del noi. Per un moment va pensar que el mirava amb aquells ulls blaus d'oceà, però era impossible, la distància que els separava era immensa.
Ell, hipnotitzat per la figura de la noia, seguia embadalit observant-la. Aquells llavis carnosos el tornaven boig, si hagués pogut hauria aturat el temps, i així aprofundir totalment en cada detall de la pell d'ella.
Va seguir els seus passos fins que la va perdre en la distància.
I finalment va baixar altre cop aquelles escales que el durien a la seva inevitable condició, la soledat. Es tancaria una nit més entre parets de foscor, esgarrapant pensaments intentant trobar el valor per esperar una tarda qualsevol davant d'aquella porta i besar-la, besar-la fins la mort.

Comentaris

  • Obsessió o il.lusió?[Ofensiu]
    Unaquimera | 31-05-2007 | Valoració: 10

    Un observador obsessionat per un somni, perseguint un anhel que podria arribar a fer-se realitat o que pot quedar per a sempre en el món de les il.lusions...

    Un bon text per començar a llegir coses teves!
    Ja que la lectura ha resultat molt agradable, tornaré a passar per aquí...

    T'envio una abraçada per celebrar la coincidència d'avui que m'ha permès descobrir-te com autor,
    Unaquimera