lo pixar enganyador

Un relat de: panxample

Un seguidor del futbol a baixat al camp , aprofitant l'espera dels jugadors per tirar un "penalty", tot decidit xuta i gol , gol!!!!, ho celebra.. L'ésser humà és espontani.

No , no vull parlar dels polítics, són massa avorrits.

Recent operada dels pits, els hi han deixat com volia , ara sí, s'hi sent a gust , es treu la samarreta i els ensenya contenta sense gens de pudor. L'ésser humà és sorprenent.

No, no parlaré dels polítics, amb el temps es tornen invisibles.

Va participar amb cinquanta €.,per col·laborar amb les despeses d'afinament de l'orgue del Palau de la Música, li van agrair amb un tub de cartró que representava aquella nota en la que va col·laborar, ara se sent estafada. L'ésser humà és generós.

No, no vull dir rés dels polítics, cansen.

Quanta ràbia hauria de portar acumulada aquell reporter, per llançar les sabates al president americà. L'ésser humà és imprevisible.

No ,no , dels polítics avui no en diré res, es passen el dia udolant.

Un ,dos, tres, em falta un ruc. L'ésser humà és simpàticament despistat.

No , no insisteixis dels polítics no en parlaré, són desmemoriats.

Se li demana que participi en una piràmide , per tal de fer un receptari de cuina ràpida. La recepta, la millor. Obres un pot de mel hi suques un dit, el passes pels llavis de la persona estimada, li fas una besada ben llarga. L'ésser humà estima.

No, no dels polítics res ni parlar-ne,son negats.

Ai! corre que tinc l'olla al foc. S'han fet mestresses de la cantonada, inamovibles , els paraigüets gairebé cobreixen els seus perímetres, xarren i riuen. Que be que s'ho passen. Clavades a quatre rajoles, fa estona que hi són sempre tenen coses per explicar-se. L'ésser humà és fabulós.

No, no ,els polítics ni anomenar-los estan distrets amb altres romanços.

Més lluny , hem d'anar més lluny......... .L'ésser humà es meravellós.

No, no encara no en vull parlar dels polítics, tenen "lo pixar enganyador".


Comentaris

  • fan ràbia els polítics..[Ofensiu]
    joandemataro | 24-05-2010 | Valoració: 10

    ningú vol ja saber res d'ells...per això crec que ja h'hi ha prou...fins a quina bestiesa els deixarem fer per sortir al carrer d'una vegada!!!

    en fi l'emprenyamenta tampoc no és bona consellera...cal actuar amb seny però no sé com

    una abraçada panxample, fins aviat
    joan

l´Autor

Foto de perfil de panxample

panxample

45 Relats

292 Comentaris

66183 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
No sé qui sóc, ni que no sóc, però la vida és una meravella, cal aprofitar-la, compartir-la i gaudir-la. Encara que de vegades amarguegi.

Panxample no per que tingui la panxa ampla o sigui un panxacontent, que també; sinó que és en honor a Joan Baptista Pujol i Fontanet, (Alfara dels Ports, Baix Ebre, 1857 – Tarragona, 1883). Bandoler anomenat "panxample".

la calaixera