Lo Cromanyà - Ràdio (7). Illes Balears, Russia, Insults i Parlament carca.

Un relat de: Unicorn Gris

Un temps ben mogudet, déu n'hi do...

Illes Balears. No robaràs ni mataràs, si no ets del PP. Sí, senyors, un núvol del clima ben increible. El Partit Popular de "las islas Baleares" acaben de dir que robar és natural, i que, per tant, s'ha de perdonar al pepero que fou batlle d'Andratx i actual militant del PP per haver fet unes estafetes de no res en els núvols crítics de la immobiliària. De manera que, ja sabeu, gents dels Països Catalans, ara resulta que robar, i suposo que també: matar, pegar a tons fills, cridar a ta dona, colar-se en el metro i totes les maldats del món t'estan permeses, si ets del Partit Popular i dels rics. És a dir, la moralitat eclesiàstica i elitista del PP està ben bé igual que sempre. El núvol del partit popular sempre plou a favor de casa seva. En aquest sentit, cap novetat i els escàndols de sempre.

Assassinat misteriós. A Rúsia, plouen núvols d'escàndol. El periodista Alexandr Litvinenko ha mort per una misteriosa radioactivitat en un avió, la mateixa que ha infectat a la seva vidua dona, i al professor Scaramella. Els rumors que l'enverinament seria causat per la rivalitat rabiosa entre Alexandr i el president Putín, perquè el primer sabia coses que el segon no volia que sortissin a la llum pública ojo, s'escampen pertot arreu, mentre que els passatgers dels dos avions contaminats, per si de cas, han corregut a desinfectar-se, mentre que Sanitat, perquè no es digui, posa el seu telèfon a disposició de tot aquell que li piqui misteriosament la panxa (ai, mai se sap!). Ja se sap, senyor Putín: si vol robar o fer altres maldats, és part de la naturalesa d'acord amb el PP, però, almenys, sisplau, que no se n'enteri la premsa.

Insults. ¡¡Ara resulta que nosaltres som uns fills de puta!! Mira la nova tronada que ve d'Espanya. El màxim accionista de l'Alabés, Dimitri Piterman, acaba de dir al planter del Futbol Club Barcelona que "tots els catalans som uns fills de puta", "unos hijos de puta". El club alavès ha decidit posar sabó a la boca al senyor Dimitri, amb un bon expedient disciplinari, perquè aquestes coses no s'han de dir home, faltaria. No sabem si el senyor Dimitri haurà de demanar disculpes als senyors de les immobiliàries, doncs en aquest país on som uns fills de puta, ai vull dir en Catalunya, en la Costa Brava exactament, el senyor Dimitri té accions immobiliàries, i, ja que té casetes en les nostres contrades, que es retalli una mica la llengua. Que li caigui una onada d'aire sec i asfixiant a aquest home perquè se li quedi la gola seca, perquè, pensem en Lo Cromanyà, calladet fa més goig.

Parlament carca. No hi ha gaires dones al govern català, malament rai. Només dues, de les quinze secretaries del parlament montillesc, són de sexe femení. Les representants polítiques, amb dos ovaris, han emès queixes contra aquesta situació de desigualtat, perquè es veu que en aquest parlament (mireu, no l'he fet jo), hi ha menys dones que llonganisses. Encara que ens governin les esquerres, a les dones sempre fem les guerres, pobrissones. El cel parlamentari està massa ple de núvols masculins. Esperem que poc a poc aquest patriarcat opressiu dongui pas a la modernitat, i tinguem més dones parlamentàries, bufones i guapetones al parlament. Reflexionem, amics meus, reflexionem, i no amb l'entrecuix, sinó amb el cervell.

I fins aquí, lo temps.



-----------------------------------------------

El següent text, en la totalitat, ha estat dit el 2-DES-06 dissabte per Matadepera Ràdio (107.1 FM). És el 7è de la sèrie de ràdio de Lo Cromanyà.

Visita La Stoa: www.lastoa.cat

Comentaris

  • Se li caurà el pèl al PP, m'aposto...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 07-12-2006

    Algun dia, aquest entramat de corrupció que porta el PP es desmontarà.

    Espero que, aleshores (i no ho dic per fer una broma) ERC o un altre partit agafin el relleu.

    Apa, salut!!! (I gràcies pels comentaris, estimada penya).

  • Jo també vull ser del PP!!!!!!!!![Ofensiu]
    Bufanuvols | 06-12-2006 | Valoració: 9

    I què? Tant se'ls en fot el que se'ls diga. Ací, a Castelló, el senyor Fabra és una entitat tot i que està demostrat que és un pocavergonya. L'antic alcalde cobra una pasta per gestionar un projecte inexistent, té un assessor que emet a diari per televisió comentaris d'allò més feixistes. No vull seguir, que em deprimisc...
    Au, ´Salut!

    Bufanuvols

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161471 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!