Lluitar pels teus somnis

Un relat de: Respira!!

Un dubte, envaeix el meu cor.
Lluitar pel que mes estimo,
el que mes desitjo en aquest món,
lluitar per tu.
O lluitar per allò,
que volen els demés que lluiti
per allò que es "correcte"
per allò que he sigut sempre.


Comentaris

  • Lluitar...[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 14-09-2005

    ...lluitar sempre pel que t'estimes. Pel que vols. Pel que desitges. Lluitar pel que creus. Pel que esperes. Pel que vols. LLuitar per la teva vida, els teus principis, les teves idees i els teus somnis.

    A vegades és difícil, però s'ha, si més no, d'intentar. Aquest poema em toca molt per dins. Jo acostumo a caure sovint en aquests dilemes, i no sempre és fàcil lluitar pel que un vol, sense ferir la resta de la gent. Suposo que tot és qüestió de valentia, que jo no tinc.

    Sempre s'ha de lluitar per un mateix i tot el que porta dins. Per què si nosaltres mateixos no lluitem per la nostra vida (que no és més que tot allòq ue volem, estimem, desitjem, creiem, esperem,...) ningú no ho farà per nosaltres. I la que es va perdent és la nostra vida, no la dels altres.

    Gràcies pel poema. M'ha vingut molt bé.
    De veritat.

    Una abraçada de disculpa pel desfogament a mida de comentari que m'ha produit el teu poema.

    Salz.

  • jo no tinc dubte[Ofensiu]
    somriure | 03-09-2005 | Valoració: 10

    M'agrada molt aquesta reflexió que fas pero jo no tinc dubte sempre pel que mes estimo, de totes maneres haura merescut la pena.Un peto

  • Lluitar pels meus somnis[Ofensiu]
    Rullets | 03-09-2005 | Valoració: 7


    És bo tindre els teus somnis, tots els tenim, a tots ens agradaria fer-los realitat, i qui no? Tens tot el teu dret a fer que es complisquen, ningú t'ha de tallar les ales, la teua vida la vius tu i ningú més, tens dret a ser feliç. Per altra banda es troba el que és correcte, de vegades les persones ens trobem frustraes,diguem adéu als somnis, acceptem la realitat i actuem de la millor manera, sols per no fer mal a altres persones. De vegades no és el millor camí, unes altres sí. No podem perdre-ho tot sols per un somni que no saps si es complirà mai.En les teues mans està tot, tu has d'escollir quin penses que és el millor camí a seguir.
    M'ha agradat molt aquest relat, i convide a tothom a que el llisca i el valore com s'ho mereix.

  • Es bonic saps?[Ofensiu]
    paparola | 02-09-2005

    lLuitar pel somnis pel que un vol seria l,ideal...però la pena es que sempre acaven fen el que es senzillament correcte.
    Felicicitats es molt bonic,per mi expresa situacio real com la vida en si mateixa.