Llorente tumba al Madrid

Un relat de: korius

Nena, com estàs? Nena… t'he vist a la sortida de l'institut un parell de voltes! Estàs preciosa! Quina carona més maca que tens! Nena, ets maquíssima! Nena… et trobo a faltar! Necessito veure't! La Clara està insoportable! Sempre m'està taladrant! Que si no estic amb ella, que si no pot fer això, ni tampoc allò…! Nena, t'ho juro, et necessito!
Vull deixar-la, però no puc! Ara és quan més em necessita, però jo… jo t'estimo princessa! Nena… ets la flor vermella del meu cor, ets qui em manté en vida! Ets la meva llum! Joder, nena… t'estimo!
La Clara diu que té molts d' "antojos", i s'està posant com una vaca! No fa més que dir-me que no l'ajudo en res, que ja puc anar espavilant-me, que si no… m'amenaça, però els dos saben que mai les cumplirà… no ho podria fer!
Nena, saps què? M'estic aficionant al futbol! A més, a tots els amics els hi agrada, així que a partir d'ara no em sentiré tan incòmode! I clar… com tu ets tan futbolera i tan athleticzale, he posat això de títol! Sé que t'agradarà molt, el títol! I també et vindran bons records! Suposo que ara, a la classe, ningú es fica amb l'athletic, no?
Nena… t'estimo molt! Suposo que no sabràs fins a quin punt puc estimar-te, o quins són els meus límits! Però nena… t'estimo fins l'infinit i més enllà! Mai havia arrivat a sentir tant per algú altre, però és que tu… ets única!
Saps què pensa la Clara? Diu que vol un nombre polit, doncs ja sóm dos! Jo vull una nena, i així posar-li el teu nom! Em mataràs, ho sé! Però m'encanta! Encara que… més m'encantes tu!
Nena… saps que sóc teu? T'estimo, però molt, eh? El teu sonriure em té boig! Cada vegada que m'enrecordo de quan sorties de l'institut amb els teus amics! Quan sonreies i parlaves! Oh, nena… veure't m'alegrava el dia! Arrivava tan feliç a casa!
Nena… no estic preparat, encara! No puc tornar enrere amb la decissió de fa cinc mesos! Li faria molt de mal a la Clara! Vull que sigui feliç, però no al meu costat… per què tot és tan difícil? M'agradaria ser jove, sense pressions, sense res! Però amb tu! Et vull al meu costat!
Nena… t'he de deixar… el sopar està fet. Avui han vingut els meus sogres. Ho donaria tot per estar amb tu! Mai ho oblidis! Nena, t'estimo!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer