Llibertat

Un relat de: petakin

Fins on és necessària l'estupidesa humana? Fins on és necessari que uns pocs que manen ens tractin com titelles, ens controlin, posin càmeres a tot arreu, puguin seguir els nostres passos fins i tot al carrer, puguin escoltar les nostres converses telefòniques o la dels ordinadors, els nostres e-mails, que puguin saber on som, on anem en tot moment… es realment necessari tot això?
Només els hi falta una maquina perquè sàpiguen el que pensem. Ens retallen, amb lleis inútils,cada cop més els nostres drets, ens tracten com ovelles, eliminen les individualitats per afavorir un col·lectiu cada cop més homogeni. Ens obliguen de manera indirecte, i a vegades directe, a fer el que ells vulguin, compra't una casa, paga una hipoteca, compra't un cotxe, paga el seu segur, treballa, consumeix, paga els impostos, tingues fills, fes que estudiïn, fes que treballin, fes que es comprin una casa, que paguin una hipoteca, que busquin una dona i tinguin més fills etc.
No podem sortir-nos en cap moment del guió ja escrit. No podem ser diferents, i els pocs que ho són, els tanquen en manicomis o són eliminats pel bé de la societat o van a la presó.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de petakin

petakin

20 Relats

25 Comentaris

22325 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia: