Llibertat a la pluja

Un relat de: PAULA_93

Estava mirant per la finestra, el cel estava ennuvolat. Pensava que feia temps que no plovia.
Pensava en com de dèbils som els humans, que ens deixem manipular per religions i creences. En com n'arribem a ser de cruels i egoistes. Hi ha lloc en que la gent es mor de fam i nosaltres aquí intentem lluitar contra l'obesitat infantil. Hi ha llocs en que la gent no té res i aquí com més és té més es vol.
Pensava en la meua llengua i el meu país oprimit.
Mirant per la finestra i jo a dins de casa, m'he sentit tan esclava d'aquesta societat...
Ha començat a ploure, el vent bufava enfurismat i les gotes de pluja queien amb força, com si es volguessin revelar contra tota la humanitat.
Jo també m'he volgut revelar.
He sortit a fora, al mig del jardí, les gotes em recorrien per tot el cos. He obert els braços i he tancat els ulls. Podria haver cridat "Llibertat!!" Però la meua ment ho feia en silenci. He estat deu minuts així. Les gotes m'acariciaven el cos, tota jo estava xopa, però ha sortit ma mare, m'ha pres per boja i m'ha fet entrar cap a dins. m'haguera agradat que no s'hagués acabat mai, m'haguera agradat estar-me sempre allà sota...

Comentaris

  • M´ha agradat![Ofensiu]
    Jo sóc Jo | 12-05-2007

    I quan sents llibertat sota la pluja la mare et fa entrar. I és que naixem i morim vassalls d'un món que no ens agrada.

  • sens dupte magrada[Ofensiu]
    may90 | 19-08-2006

    m'agradat moltissim.
    k dir molta gent se sent esclau de la Societat.
    la gent es pensa k els unics k u passan malament son ells pero sempre hi ha gent k u passa pitjo !!!

    el teu relat ma agradat moltissim!

    moltes vegades va be desfogar-se de qualsevol manera. i sempre la gent ens tractra de bojus quan ens volguem rebelar sobre algo.

    apa un peto mol i mol gros ... i no deixs mai de escriure.

    may

  • Sí, és molt bonic.[Ofensiu]
    hilderoy | 08-08-2006 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt aquest relat, però a vegades crec que no només s'ha de cridar "llibertat", s'han de cridar moltes coses perquè aquest món sigui millor. Això ens ha de fer pensar, en quin extrem de la societat hem arribat ??

    A mi també m'agrada estar-me sota la pluja sense fer res, tan sols sentint l'aigua...i aillar-me, sortir una miqueta d'aquesta societat en la que vivim.

    ...Segueix escrivint, eh?...

l´Autor

Foto de perfil de PAULA_93

PAULA_93

24 Relats

51 Comentaris

26744 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:

Un dia una persona em digué que havia de dedicar-me a escriure, la vaig prendre per boja. Aquesta mateixa persona em digué que per sentir la sensació de llibertat no calia ser lliure. Un dia vaig escriure una història, la segona de la meua vida, no la guardo, la vaig perdre. Però en aquell instant vaig comprendre què volia dir sentir la llibertat sense ser lliure...


Escric, molt. Perquè m'agrada. Escric per entendrem, per respondrem preguntes sense resposta. Escric per sentir-me lliure.

el meu e-mail:
paula_26_13_@hotmail.com