Lles

Un relat de: Andròmaca
Una brisa freda i perfumada de romaní envolta el meu ésser recorrent cadascuna de les meves faccions, pentinant-me els cabells, acariciant-me els ulls.
Des de Lles tot és més fresc i humit, i el paisatge és tan extens que es perd en l’horitzó dibuixant desnivells, siluetes i formes retallades al cel, hipnotitzant tothom qui té la sort de poder-lo contemplar.
Alçant el cap puc veure el sol com juga a amagar-se entre els núvols blancs filtrant així la seva llum que em permet observar el bosc, més acolorit que mai a causa de l’època. Rere els arbres, que es comencen a despullar formant una catifa amb les seves fulles trencadisses, s’alça imponent la Serralada del Cadí. Els seus penya-segats es retallen perfectament formant una estructura asimètrica com si es tractes d’un munt de notes desordenades dins d’un pentagrama sense cap mena de relació entre elles. De cop passa un grup d’aus volant pel cel que em dirigeixen la mirada cap a un prat. Un prat verd, que ofereix als meus sentits un cúmul de sensacions mai experimentat abans. Tanco els ulls i puc tocar el vent fred i veloç que xoca contra el meu cos, puc olorar l’aire pur que em convida a respirar, amb mil fragàncies que em transporten a un món nou, sentir la perfecta melodia que aquest emet al passar entre les herbes, barrejant-se també amb el so que m’arriba d’un rierol proper.
Aquest rierol desemboca a un llac que, juganer i ple d’ones que es dissipen en funció del vent que fa, crea un contrast amb l’ermita que al costat habita, oferint-nos així una vista natural però manipulada d’aquest preciós paratge, que espera captivar a tothom qui hi passi així com ho ha fet amb mi.

Comentaris

  • Està bastant bé.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 18-02-2011 | Valoració: 8

    M'ha entretingut agradablement.

    Per la meva opinió, li faria unes quantes millores, però la veritat és que m'agrada. Tal vegada hauria de visitar relats teus més sovint.

    Ens veiem. Salut, Lles!!!

  • descrius sensacions[Ofensiu]
    joandemataro | 17-02-2011 | Valoració: 10

    i aconsegueixes que el lector gairebé les senti també, et felicito
    una salutació cordial des del maresme
    joan

l´Autor

Andròmaca

1 Relats

2 Comentaris

372 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor