Llepa'm. Quedat quieta!

Un relat de: daniroura

Ho ha arriscat tot pel plaer. La Laura està nua, el seu somriure entremaliat s'ha transformat en papallones de pessigolles molles, folles. Estima la família, tot i que l'oblida pel roig càlid dels dits de l'Enric. Infants descuidats per aquesta humida estona de crits. Llavis oberts, llengua de serp. Fes-me teva -crida- i perd saliva.
L'Enric, caçador sibarita. S'aixeca, viril, quan la Laura s'entrega. S'empina davant la peça escollida. L'anell daurat, el fa somriure endimoniat, és el seu tresor més preuat. Camins mai explorats, volen ser escrutats. El fons és una turmenta d'estiu, la perversió del fugitiu. Els mots vestigis o records per a futures nits de solitud.
Crits, gemecs, una mica més! Blanc d'ulls, roig de pits prohibits. Les hores s'han fet segons, besa'm tots els racons. Risc i plaer es confonen, quan clavat, extasiat, maleducat, l'Enric l'anell ha llepat.
La porta s'obre. El pare, trist, sap que ha estat traït. Els nens aturats se saben abandonats. A l'habitació, tot és silenci i foscor. L'Enric, enfebrat, envesteix encara desaforat.
Tota una vida de lleialtat es pot vendre per la força d'un esguard?

Comentaris

  • felicitats[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • A mi m'ha semblat[Ofensiu]
    filladelvent | 17-08-2006

    molt ben conduït, molt divertit i ben treballat. Totes les rimes, el ritme trepidant, la brevetat del relat, com si es tractés quasi d'una dita popular. M'ha fet molta gràcia, de veritat; espero que sigui aquest l'objectiu...

    Et seguiré llegint,

    -Filladelvent-