Lleopoesia d'al·lucinació

Un relat de: Toni León
LLeopoesia d’al•lucinació

Veig el que no veu ningú
Veig imatges de mirall obscur
Veig teranyines incolores
Veig una remor dins el calaix

Puc ser i no ser
Caminar baix la terra
Sumar per no perdre el compàs
Estirar el fil sense estirar-lo

Sent el que no sent ningú
Sent balades de simfonia
Sent vidres que es trenquen
Sent l’oli dins una oliva

Calma fulla de llimoner
Calma sucre de la mel
Calma tros d’impaciència
Calma estora sense pols

Basta de pensaments quadrats
Basta de intencions modèliques
Basta de roba que no et tapa
Basta de rodar pujant muntanyes

Al•lucinacions que trenquen
Al•lucinacions que podreixen
Al•lucinacions de jocs de taula
Però no deixis d’al•lucinar

TONI LEÓN

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Toni León

Toni León

11 Relats

10 Comentaris

2370 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Som en Toni León, un aficionat a la poesia, aficionat a la música, lector i sobre tot persona somniadora que davant un paper m'agrada expressar els meus pensaments, curolles, imaginacions i somnis. amic de l'estimació, amic de la bondat i amic de la vida, la naturalesa i del dia a dia. Son de Manacor, Mallorca, un enamorat de la paraula i del meu idioma.
M'agrada la gent, conèixer, escoltar, mirar i rebre sensacions que al cap i a la fi son el motor d'un cor que dirigeix la nostra vida.
Esper, desig i sobre tot vull transmetre energia a una societat que de veritat, ara per ara està necessitada.
Al cap i a la fi tots som POESIA.