Lleialtat (Tema Infidelitat)

Un relat de: solixent

Tinc cinquanta anys i un amant. El meu marit no ho sap, però ja fa sis anys que en Pere és el meu amant. I ho és perquè no m'atrau, perquè representa justament tot allò que no m'agrada en un home. Quantes més imperfeccions tingui, més perfecte serà el meu marit.

Valoro molt positivament la tranquil·litat d'un amor públicament reconegut. Agafar-se de la mà no es tan sols un simple costum rutinari, tal i com el defineixen les meves amigues, sinó un gest càlid que només amb ell puc experimentar.

Quedar-se a casa és la calma perfecta per contrarestar l'activitat clandestina, mentre que sortir la satisfacció de poder compartir moments amb qui m'entén completament.
El meu matrimoni ha millorat considerablement en incorporar una tercera persona. Si no em diu que estic guapa, no importa, ja tinc qui em llença floretes. Si es fixa en el meu aspecte, sé que ho fa de debò i no per aconseguir allargar una situació que camina de puntetes sobre una corda.

De vegades li dic tendrament al meu amant que és el tresor on guardo els meus sentiments prohibits. I ell somriu. Jo somric doblement, d'una banda perquè ni sospita a què em refereixo i de l'altra perquè mai li diré. Així com tampoc em sentirà un t'estimo. Podem mantenir una relació secreta i fer l'amor d'amagat, però, al meu marit, no li seré mai infidel.

Comentaris

  • llibre microrelats[Ofensiu]
    ed_la_Quadriga | 22-02-2007

    Benvolguda:

    Necessitem saber amb quin nom vols sortir acreditada al llibre de microrelats.

    Per favor, fes-nos-ho saber, el més aviat millor, a l'adreça

    jsole@laquadriga.com

    Moltes gràcies

l´Autor

solixent

2 Relats

2 Comentaris

2748 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00