Llei de vida

Un relat de: Rosa Malonda i Llorca

Té 29 anys i no sap que la vida l'ha feta diferent.Els cabells fins deixen vore la pell del cap,blanca i suau.Té les mans petitones i un color bru a la cara,acompanyat d'uns llavis fins i clars que deixen vore la seua feblesa.
Cada dia ve a veure'ns,innocent de tot el que ocorre al món.La seua major preocupació és veure si tot està al lloc,si Coco el conill té menjar,si Murta la gossa està bé,si Café el gat ha menjat,si Epi el hàmster té pipes.
En uns anys,ens deixarà,llei de vida.Ens abandonarà i no tindrem a aquella transmissora d'innocència,d'ingenuitat i de tendresa.Mentre ella visca,gaudirem de la seua presència i no pensarem en el moment que ningú vol que arribe.Continuarem fent-li les bromes que tant ens agraden,continuarem permetent-li conductes politicament incorrectes,a la nostra casa,sempre.I sobretot,continuarem estimant la seua tendresa.

Comentaris

  • hola![Ofensiu]

    estic descobrint últimament molta gent valenciana per ací. Veig que no fa molt que has arribat a la pàgina, però així i tot crec que hauries de publicar més cosetes. Almenys jo, entraria a llegir-les. Un plaer descobrir-te, Rosa.

    besets

    annabella pampallugues

  • kispar fidu | 06-11-2005

    jo també tenia un hàmster (bé, un conill d'índies per ser més concreta) que es deia Epi! jejeje

    Ostres! veig que fa poquet que ets per aquí! (benvinguda!), i sóc la primera en comentar-te! quina il·lusió ser el primer comentari! ;)
    (Primer seguit de molts més! ja ho veuràs! a vegades costa una mica arrencar, però segur que trobes molt caliu entre aquestes pàgines!).

    Pel que he intuït mentre llegia, suposo que parles d'una persona de la teva família (i pel que entenc: àvia o avi). Aquelles persones que tenen uns moviments tan senzills, tan innocents que ens demostren la seva tendresa i alhora la seva feblesa.

    i si, llei de vida (per mala sort, o simplement per llei de vida...). A tots ens arriba tard o d'hora, un dia o altre "un final". Però fins que no es presenta podem seguir gaudint d'aquestes persones i de tot el què ens donen!

    Que vagi molt bé! i espero que tinguis una bona rebuda!

    Ciao!
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de Rosa Malonda i Llorca

Rosa Malonda i Llorca

5 Relats

3 Comentaris

5568 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig nàixer l'agost del 1980,quan els afers del meu pare semblaven tenir més importància que la meua arribada a terres valencianes.Si a això afegim que em van concebre a Londres,un gelat hivern del 79,tenim suficients raons per entendre el meu caràcter peculiar.
Enguany la meua vida sembla que ha començat a prendre una direcció i ha abandonat els penya-segats amorosos i sentimentals.Sembla que el camí no té obstacles.
M'agrada escriure quan puc,quan ho necessite.Preferisc escriure des d'un estat d'ànim seré,tot i que en ocasions hi ha una força interior que no pots controlar i t'obliga a entrellaçar lletres o teclejar fins que el buit arriba al teu interior.
Un company de feina m'ha recomanat aquesta pàgina,i aprofite per "publicar" allò que tinc il.lusió.
Gracietes de bestreta als que encara no m'heu llegit.