Línia 27

Un relat de: angie

Arribava justa de temps a la primera classe. N'havia deixat passar un d'autobús, de ple que era. Però, a aquest que s'apropava per la Travessera, hi havia de pujar.
No hi cabia ni una agulla, i la jaqueta m'estiraven a l'entrar, la carpeta al pit duia apretada i la bossa, la cadera em martiritzava de quan en quan.
Ja feia quatre minuts que m'ofegava, quan la vaig notar.
Una escalfor desconeguda, als ronyons, tot palpitant.
No gosava girar-me, de moure'm no en podia pas, però la curiositat, va fer que en una de les parades, voltejés una mica el cap.
Era el meu mestre de Matemàtiques, que em somreia amb suor al front, i feia referència a la calorada que allà tancats estàvem patint.
Al baixar, vaig esperar que se m'avancés, i vaig decidir que des d'aquell dia, sortiria abans de casa. Havia estat una experiència no tan desagradable a la fi, doncs pels meus quinze anys, va venir a dir, que potser jo li feia pessa i tots els complexes es van esvair.
Al cap dels anys, com si el destí fos miserable, amb la meva mare, me'l vaig trobar, asseguts a un banc d'una plaça, magrejant-se discretament.
Jo ja tenia 21 anys però sempre recordaré el batec que em fé el cor quan els vaig sorprendre i ell em va fer l'ullet, cómplice.

Comentaris

  • Llibre | 08-01-2006

    Ostres! Quina història... Hheheh...

    Saps? D'entrada m'ha fet gràcia venir del relat de l'estació de França i entrar de ple en la línia 27 de l'autobús. No t'ho creuràs, però per un moment he tirat enrere i he mirat el títol del proper escrit teu... "A veure si després em toca anar en metro!", he pensat. Però no.

    Sobre "Línia 27", trobo que està desaprofitat. Vull dir que potser la història podia haver donat una micona més de sí.

    Només ens has fet una pinzellada escènica d'un parell de situacions: la primera topada amb el profe (en l'autobús que dóna nom al relat), i quan la prota el veu, anys més endavant, en una situació un tant compromesa.

    No sé... No és que s'hagi d'escriure un relat molt més llarg... però si es provés de col·locar la veu narrativa més ben ubicada, crec que la narració obtindria millors resultats.

    Bé... seguiré tafanejant. Una abraçada,

    LLIBRE

  • ambre | 30-12-2005

    Ostres, ostres, ostres, no sé si he acabat de pillar aquesta caloreta als ronyons. I a dies que no sé si sóc massa innocent o massa malpensat ...

    Feliç 2006 angie

  • m'ha picat la curiositat ...[Ofensiu]
    madamebovary | 17-11-2005

    a jo també m'ha sobtat això dels temps verbals, m'agradat el teu relat, et promet llegir més coses teves. Tenc que confesar-te una cosa, abans jo era aficionada als xats i el meu nick de MSN és angie, a Mallorca la gent d'una comunitat encara em diuen angie, em vaig acostumar tant que cada vegada que et veig al fòrum em pens que som jo.
    Em vaig posar angie per la cançó dels Stones ..

    Una aferrada nina

    angie ( conxa )

  • M'ha sobtat[Ofensiu]
    Màndalf | 17-11-2005

    així d'inici la utilització que fas dels temps verbals i l'estructura d'algunes les frases. Primer he pensat que eren errors, però després, volguts o no, m'han semblat força bé. La noia s'expressa així.
    Algunes frases, segurament per aquest estil, me les he hagut de rellegir (per exemple la de "una experiència no tan desagradable"). Però la història és bona, digna de ser llegida.
    Les dues darreres frases, les que més m'han agradat. I això és bo; com un bon cafè després de dinar, no?
    Appalicua!

  • bon apunt[Ofensiu]
    foster | 26-10-2005

    d'un estil narratiu directe. Ara bé, has de treballar-los una mica més abans de penjar-los, corregir-los, revisar-los fins que el que vols dir s'entengui en el sentit i la forma. Així la qualitat rep una empenta immediata. Els arguments aniran sortint, pero aquest primer esforç per pulir els textos és indefugible.

    felcitats, et seguiré de prop

    foster

  • M'agrada![Ofensiu]
    brideshead | 26-10-2005

    Un relat, que ben bé podria ser un poema per explicar-nos un record no gaire agradable... M'agrada especialment aquesta decisió, presa en un instant, que sortiries de casa abans, a partir d'aquell dia...

    He vist la teva simpàtica salutació al fòrum i he decidit donar-te la més sincera benvinguda a Relats i a animar-te a seguir escrivint. Ja veuràs quina família més maca que tenim per aquí!

    Una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276271 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com