L’informe

Un relat de: fraruro
Molt Il•lustríssim i Honorable Senyor Llucifer, Gerent de l’Infern,

INFORME

En resposta al vostre escrit amb data 1 d’abril de 2012, on demaneu l’evolució del càstig per gola, us trameto el següent informe.

Fets

1. En data 6 de juny de 2006 es publica la Llei de reforma dels càstigs per pecats capitals (d’ara endavant LRCPC) en el Butlletí Oficial de l’Infern i entra en vigor el mateix dia. En aplicació d’aquesta llei, cal remodelar els allotjaments de tortura dels pecadors i buscar noves formes de càstig.
2. En data 28 de desembre de 2006 el Dimoni Escuat rep una beca per anar a la terra a un curs per aprendre a preparar menús degustació. El curs dura tres anys.
3. En data 24 de juny de 2007 comença la renovació de les instal•lacions de càstig per als pecadors de gola. Els pecadors de peresa realitzen les obres. Duren dos any.
4. En data 5 de gener de 2010 comença el nou càstig per als pecadors de gola. Els pecadors queden encadenats a una taula per a tota l’eternitat. Les seves cadenes només els permeten menjar del seu plat. Se’ls hi serveix un únic dinar diari format per quatre plats de cuina degustació. Davant de cada pecador s’asseu un dimoni a dinar. Com els dimonis dinen per torns, davant de cada pecador sempre hi ha algú dinant. Els dimonis dinen contínuament abundants plats, amb la prohibició de donar menjar als castigats, que només tenen el menú degustació. Podeu veure exemples de menús a l’annex 1.

Conclusions

Creiem que el càstig és escaient, però una mica abusiu: els dimonis comencen a tenir sobrepès. Recomanem que els dimonis facin un descans per anar al gimnàs.


Sala de Calderes, 23 d’abril de 2012




Pere Botero
Cap del Departament de Calderes.

**********************************************************************************

ANNEX 1

Menú degustació:

1. 1 cullera de postres amb brou de sopa de lletres
2. 1 lletra de la sopa
3. Esferificació d’un pètal de rosa
4. 5 grams de pastís de Sant Jordi


Menú per a un dimoni:

1. Tapes diverses
2. Pizza mida familiar de 4 sabors
3. 1 quilo d’entrecot amb 5 acompanyaments
4. Crema catalana

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer