L'immens petit puntet

Un relat de: Marc Horneros Prunés
Es troba immers en la obscuritat, mentre el seu cor bat plàcidament en l'interior de la persona que l'engendrarà. Simplement serà una persona més, un simple infant que viurà la primera etapa de la seva vida assumit en la innocència i la bondat, moments darrers a la corruptibilitat de la vida adulta.
És curiós com d'un altre efímer i monòton dia de l'univers, en el qual ni l’1% del les persones en tindrà coneixement, s'engendrarà una nova vida, un nou puntet en un mar d’estrelles. Però és en aquest punt on resideix la qüestió, no serà una simple persona més, esdevindrà un món d’idees, de pensaments i d’opinions, una vida, que si aconsegueix escapolir-se de l’enganyosa i enganxosa “realitat”, portarà un nou coneixement al món, un coneixement que podrà atrapar la immortalitat o, en la més probable seguretat, s’esfumarà com una suau alenada en el darrer sospir.
Una de les major temences de l’ésser humà sempre ha sigut l’oblit, la por a passar pel món harmònicament com un rajolí d’aigua cristal•lina degotejant en un mar infinit, el fet de fluir perpètuament sense poder parar el temps. Cada hora, cada minut i cada segon compten i formen el nostre ésser. Però l’escriptor no lluita per perpetuà el seu nom com els antics herois clàssics, lluita per immortalitzar el seu món interior.
M’imagino davant d’una nova vida, una nova vida engendrada amb la persona que dóna sentit a la meva, i amb el simple fet de la fantasia em sorprenc de la força del relativisme, de la força de la diferència de concepcions del món. Cada dia passen davant nostre desenes de persones totalment desconegudes i inexistents per a nosaltres. Cada dia neixen més persones en un món cada vegada més apocalíptic. Em pregunto, si algun dia, qualsevol d’aquestes vides portarà una nova concepció del món i la humanitat. Del que n’estic segur, és que quan surti de la foscor i la obscuritat del ventre matern, el nou infant serà estimat per totes les persones que passin per la seva vida.

Comentaris

  • Error[Ofensiu]

    En la penúltima frase del segon paràgraf, a l'inici, he escrit perpetuà en pretèrit hi hauria de ser perpetuar en infinitiu, Disculpeu, errors d'estudiant!

  • nova vida[Ofensiu]
    Imma Cauhé | 13-11-2014

    Tota relació amorosa que vol engendrà una nova vida viu aquests moments d'esperança. Segur que cada ésser nou porta un canvi al món que el rodeja.