Lí...mit

Un relat de: touchyourbottom
Els metges acordaren, en una mateixa i única llengua, que el difunt ho era per excés d'exercici. Que, sisplau, un respecte al cos! I feren que no, que no amb llurs caps.

Van escriure l'informe ben consensuats, en un únic idioma. Aquell home de cinquanta-tres anys havia mort per anar a fer running cada matí una hora i, tot seguit, com a recompensa, mig paquet de tabac. Per menjar sa d'herbolari i dietètica -massa pamplines, massa taxatiu-, per més que com a premi mig paquet més de tabac. Per practicar tai chi en gimnàs i en acadèmia càndides, per l'esforç i la disciplina, mig paquet més. Mes mig més per l'estalvi en haver aconseguit que la seva dona no anés a la perruqueria setmanalment ni a fer-se la pedicura ni la manicura, cosa que ella agraïa amb beneplàcit consentint-se, al seu torn, dos paquets sencers de tabac.

La vídua admirà la professionalitat del grup de doctors, la claredat del diagnòstic del res a fer i, agnòstica com era, va tenir clar de fer cremar el cos i les cendres...les guardaria per liar, més endavant. Mira que passar-se tant, amb l'estil de vida ecoesportiualternatiu, l'amor de la seva vida.

-Imbècil! Ha superat el lí... -li vingué sentiment, certa plorera-...mit.

I continuà imitant-lo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

83839 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).