L'home amb catarates (II)

Un relat de: Silviasa

Al final, quan totes les amigues es van estranyar de que jo no dormís, ( perquè sempre em quedava adormida amb un segon) es van preocupar per mi.
Dos de les amigues van anar a buscar un Profesor. En la habitació dels nens hi havia en Jordi Esteva i com que estava en el costat del nostre bungalof, el van anar a buscar.
Quan va arribar, jo estava posseïda pel diable!!! ( ¬¬ je je com exagero...)
Vaig girar el cap ggggggcccccclik i de la meva boca van sortir unes paraules que deien:
- Mira que ha hecho la guarra de tu historia!!! ja ja ja j aj ahhh.
LLavors m'havia ofegat i vaig escupir un tap i una cervesa amb alcohol!! (XD buida és clar)
Jordi - Sílvia estàs boracha. Mira, si vas al lavabo i et refresques la cara segur que et passarà.
De mica en mica, caminava cap el labavo i semblava una eternitat arribari; i quant hi vaig arribar... amb vaig mullar la cara, però amb aigua de la tassa del water!!! Quan em vaig adonar , buscava paper o una tovallola per secar-me; i per casualitat em vaig eixugar amb paper del terra ple de pixuuuum!!!!
Finalment, quan per fi vaig poder fer el que havia vingut a fer, vaig sortir del lavabo quan... Veia que ningú es preucupava de mi!!!
En Jordi tocava el luquelele, i les altres cantaven i si no fos perquè vaig vomitar sobre de tots, no maguessin fet ni cas. Com que estava malalta i "posseïda" no es podien enfadar amb mi.
Finalment em vaig estirar sobre el llit, però en Jordi, perquè totes les altres nenes es pensesin que si em tumbava en la postura que ell deia, el farien més cas. Em va donar un got d'aigua en que hi havia un somnífer.
Jo - Però que és això?
Jordi - És un got.
Jo - Això ja ho sé, dic lo de dintre del got!
Jordi - Aigua. Avera, no has aprés res de lo que té ensenyat a la classe de naturals???
Jo - No importa, dona'm-ho... hhhhhhhsssssssssssttttttt gloc. Boníssimmmmmmm... paf! vaig quedar-me completament estesa al llit, adormida.
Quan en Jordi va marxar, no va cambiar res, totes les nenes menys jo, xarraven i jo per fi dormia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Silviasa

4 Relats

17 Comentaris

6527 Lectures

Valoració de l'autor: 9.08

Biografia:
Vaig nèixer el 21 d'abril del 1992. i no sé quan moriré. M'encanta l'esport, el dibuix, el manga i animé i ªque pasote tio!lalalalal la música,. Com he dit abans aquesta biografia no seria completa ja que encara no he mort i sóc molt jove xD weno, encara tinc molts pàgines en blanc per estrenar, igual, ke tu, no?