Lèxic alternatiu

Un relat de: Dreamytic

Art: Forma d'expressió fantàstica de l'amor i la sensibilitat humana amb capacitat de produir emocions i sentiments especials en les persones, però que sovint s'utilitza i s'impulsa per a finalitats comercials i capitalistes totalment allunyades del seu origen natural.

Dona: Persona amb una intel·ligència i una capacitat de percepció natural excessives per al bon funcionament del Sistema.

Esport d'equip: Activitat col·lectiva amb la qual una persona pot experimentar sensacions extraordinàries a través de la interacció amb els seus companys tot realitzant un esforç físic i mental amb el ritme i l'equilibri adequats, però que en un gran nombre d'ocasions es converteix en una demostració de les habilitats dels jugadors amb una pilota.

Geni: Persona amb la suficient capacitat per demostrar que no està boja.

Heroi: Persona que és feliç intentant millorar el món, malgrat saber perfectament que és quasi impossible.

Mort: Procès d'alliberació de l'ànima d'una persona dels propis cos i ment corromputs per la vida social i la relació amb el medi que els envolta, que li permet introduir-se dins un fabulós món espiritual i influir sobre l'ànima d'altres humans i éssers vius.

Polític: Persona que ha de buscar constantment l'equilibri per rebre el suport dels poderosos i a la vegada tenir l'acceptació de la ciutadania a la qual suposadament representa.

Relació sexual: Activitat realitzada habitualment entre dues persones en un ambient íntim en la qual es poden experimentar intenses sensacions espirituals i sentimentals extraordinàriament agradables i plaents a través de l'amor i el desig carnal d'una persona vers l'altra, però que en un gran nombre de casos es converteix en una demostració de la virilitat masculina i/o en un seguit d'accions destinades a imposar la força, el poder i el control de l'home sobre la dona a través de la vexació i l'humiliació.

Comentaris

  • ginebre | 11-03-2007

    m'agraden molt aquestes definicions. Tranquiles, assenyades i molt encertades.
    Gràcies i benvingut/da a RC!