L'etern retorn

Un relat de: mjesus

Estirat en una butaca incòmode, feia veure que llegia. Donava cops de cap intentant vèncer la son. La remor llunyana del cruixir dels llits i les passes de les infermeres gronxava el meu somieig…
Unes figures fosques, esfereïdores s'abraonen al meu voltant transportant-me a una sala plena de llits, on la llum que travessa uns finestrals, crea una atmosfera d'ingravitació irreal. Em col·loquen en una llitera del passadís lateral on gairebé puc sentir una fortor que m'embafa els narius. Em punxen sense descans fins que em connecten un tub pel fetge i un altre per la gola. No puc desferme'n per més que ho intento, un dolor terrible s'apodera de mi. El líquid que corre pels catèters és de color negre, m'esgarrifo pensant en qualsevol hipòtesi. La llum que m'arriba canvia: la nit i el dia es succeeixen molt ràpidament, no reconec cap espai igual, ni em reconec a mi mateix. En aquest deliri veig els núvols per sobre meu, sacsejo els braços inútilment intentant atrapar-los.
De tant en tant una víbria monstruosa s'acosta per canviar les bosses ja plenes de fluid vital. El meu cos es va agostejant i la pell em supura una gelatina llefiscosa de color indefinit. No tinc cap resposta per aquesta paràlisi que m'acovardeix. Patino cap un dels costats del llit i m'agafo a la barana sense cap resultat. M'he transformat en un cos amorf que es desplaça, espantat crido, crido i crido…
Com si caigués en un forat torno del malson, suat i tremolant. Sóc viu, he retornat? I continuo cridant atemorit.

Comentaris

  • FELICITATS !!![Ofensiu]
    F. Arnau | 11-01-2009 | Valoració: 10

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • les petites morts...[Ofensiu]
    quetzcoatl | 05-09-2007

    les petites morts són el preludi; la por la cadència i la certesa la creu que du a sobre tothom qui té por d'allò desconegut.

    molt bon relat, felicitats mjesus!

    m

  • Llum,...[Ofensiu]
    rnbonet | 04-09-2007

    ...obscuritat, imatges, matèria, vacuitat, trasformació, essència.
    Un relat dur, difícil... i molt ben lograt, creant tensió.
    Enhorabona, amiga en imatges!

  • Caram![Ofensiu]
    Frida/Núria | 27-08-2007 | Valoració: 10

    M'ha fet esgarrifar aquest mal son.
    Ep! que et llegeixo.
    Una abraçada

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de mjesus

mjesus

42 Relats

245 Comentaris

64541 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
*

R en Cadena

"La senyora Unaquimera em va encadenar i jo he passat la cadena a la Sra. Baiba Liepa, al Sr. Xavier Valeri Coromí, la Sra. jacobé, el Sr. Filalici, la Sra marga i la Sra. Elvira"
Li heu d'agrair a l'EmmaThessaM!
(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Taller d'escriptura a relats en català:
Per qualsevol informació aneu a la web: http://es.geocities.com/tallerrelat





clar_lluna(arroba)yahoo.es
trasgrafica.com