L'estimo

Un relat de: Sempre
És una barreja de sensacions inexplicables, indescriptibles.
Mirades, somriures, moments, records...
És més que un sentiment d'amor. Em pot fer plorar, riure, gaudir o enfadar-me. Però em fa sentir viva, em desperta sensacions, sentiments..coses que res més ha aconseguit fer-me sentir.
L'estimo perquè em fa persona. L'estimo perquè m'acosta al món de la màgia, al món de la fantasia. L'estimo perquè m'ensenya a mostrar-me tal com sóc, l'estimo perquè m'ensenya a deixar-me anar, l'estimo perquè sempre ha estat amb mi..i perquè sé que sempre trobaré el meu refugi en ella.
Em fa oblidar de tot. Quan sóc amb ella, només estic per ella. No penso en res més. Només en gaudir del moment. I quan la recordo... unes pessigolles m'entren a la panxa. Se'n diuen ganes de tornar a estar al seu costat, ganes de tornar a gaudir d'ella, ganes de fer-ne més, molta més! Ganes de seguir-la estimant amb bogeria. Ganes de seguir-la compartint amb els del seu voltant, ganes de seguir somiant amb ella. Ganes d'ella.
Unes ganes boges que fan que no pugui resistir la temptació d'acostar-m'hi cada cop més, ganes d'aprendre més d'ella..ganes que m'ensenyi moltes més coses.

Des de petita t'he admirat i ho segueixo fent... gràcies per deixar-me ser a prop teu, música.

Comentaris

  • La música,[Ofensiu]
    free sound | 04-04-2011 | Valoració: 10

    sempre estimada...Primer sembla que li parlis a algú,
    al final ens deixes clar el teu estimar...
    Potser amb ritme, o bella harmonia, potser una dolça
    melodia... Goig cada dia, accelerada o harmonitzada,
    també sentida o transportada.
    Bon homenatge, doncs amb la música tot és viatge.
    Una abraçada solfejada i improvisada.