L'ESTAT FACINERÓS. EL IMPOST DE BENS IMMOBLES

Un relat de: Antonio Mora Vergés

El món sencer està passant " un mal moment" matiso : els treballadors per compte d' altri, els petits empresaris, els botiguers, els pagesos, els pescadors ,... i les seves famílies ho estant passant cru.

La famosa crisi ens ha fet a tots més pobres , de mitjana un 30% , però això de A TOTS, té una excepció clara; l'estat no tants sols no redueix la pressió fiscal sobre la ciutadania, sinó contràriament n'augmenta el percentatge. Paguem més per tenir una propietat que val força menys que per exemple l'any anterior, i que possiblement trigarà molts anys en tornar a recuperar el preu pel que paguem la hipoteca.

Això amics lectors no és dissortadament nou, us n'adjunto una prova:

Còpia de la pàgina www.moianes.net

Carta oberta al President Zapatero

L'any 2.007 , firmes de prestigi vinculades al Col·legi de Gestors de Catalunya denunciaven a les pàgines del Periodico [09.05.2007] el cobrament de primes per part dels funcionaris d'hisenda, això de ser cert podria conculcar l'esperit i la lletra de l'article 103 de la Constitució, que diu clarament que la Administració ha de ser neutral.

També la igualtat davant de la llei, i la presumpció d'innocència, restarien sense efecte, si més no, per als ciutadans de Catalunya.

Estem tots a l'espera que el Parlament de Catalunya obri una investigació per esbrinar-ho.

En tractar-se de diners públics, demanar la publicació del text on es recullen els incentius esmentats, i les condicions per obtenir-los és del tot obligat.

L'administració com la dona del Cèsar, a més de ser honrada ha de semblar-ho.

Sr. Zapatero, estem a l'espera d'aquesta publicació, ara és l'hora de fer realitat allò que tant repeteix [qüestió de talante ].

Atentament.

Antonio Mora Vergés

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6913 Relats

1201 Comentaris

5424200 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com